Celebs

Dit is de reden dat MAFS Kim het land verliet na mislukt huwelijk

Roos-Sanne

In het afgelopen seizoen van Married At First Sight maakten we kennis met Kim en Antoine, die op zoek waren naar ware liefde. Ze werden aan elkaar gekoppeld, en even leek het erop dat het dikke mik was. Maar helaas, hun huwelijk liep stuk. Kim heeft nadat ze gescheiden waren het land verlaten, en nu legt ze uit waarom.

Dit is waarom Married At First Sight Kim het land verliet na scheiding met Antoine

Kim vertelt nu voor het eerst waarom ze naar het Spaanse eiland is gegaan nadat haar huwelijk met Antoine was stukgelopen.

Tenerife

Voordat Kim meedeed aan Married At First Sight heeft ze tien jaar lang in Tenerife gewoond, waar ze werkzaam was als hostess. Ze vertelde over Tenerife dat het heel anders is dan Nederland. ”In Tenerife, daar leef je eigenlijk elke dag alsof het weekend is. In Nederland moet ik eraan wennen dat je in het gareel woont. Van maandag tot vrijdag werk je. Tenerife was wel echt mijn eiland. You like it or you hate it,” is wat ze erover zei. Toch is ze terug naar Nederland verhuisd, nadat ze een moeilijk jaar had gehad: haar ‘Tenerife-moeder’ en haar vriend zijn daar allebei overleden. Omdat ze te veel herinnering daaraan had, is ze dus terug naar Nederland gegaan.

Lees ook: De laatste aflevering van MAFS: zijn Rowan en Astleigh nog samen?

Terugverhuisd

Kennelijk had Kim toch heimwee, want ze vertelt dat ze Nederland is ontvlucht om terug op Tenerife te gaan wonen, waar ze nu haar eigen bedrijf is gestart. ”Hier heb ik een excursiekantoor geopend,” vertelt ze trots. Ze is dus ook niet van plan om any time soon terug naar Nederland te komen: ”Ik ben heel gelukkig hier. Ik wil hier voorlopig blijven.” En of ze haar ware liefde al is tegengekomen? ”Lekker aan het daten, maar nog wel steeds vrijgezel. Dus mannen, als jullie naar Tenerife willen komen, mag je me altijd een berichtje sturen.” Duidelijke boodschap! 😉

Lees ook: Juicy: Heeft Joep heeft een spicy nacht gehad met een andere MAFS-deelnemer?

Bron: RTL BoulevardBeeld: Nander de Wijk

Must reads 👀