News

Yes: dit zijn de sexy singles die meedoen aan Ex on the Beach!

MTV heeft ons lang in spanning laten wachten, want dat het nieuwe seizoen eraan komt weten we al een tijdje, maar de deelnemers waren nog onbekend. Nu, minder dan een maand voordat het op Videoland komt, zijn dan eindelijk de sexy singles bekendgemaakt! Wij stellen ze even aan je voor.

Dit zijn de deelnemers van Ex on the Beach seizoen 8!

Voordat we ze individueel voorstellen: dit zijn ze alle acht bij elkaar!

Nick

We gaan het rijtje gewoon van links naar rechts af, beginnend bij de 21-jarige Nick. Nick weet goed hoe hij de dames om zijn vinger moet winden, en vertelt dat er altijd wel dames voor hem in de rij staan. Handig voor hem: hij is ook niet bang om een hart te breken. Dat belooft een heleboel drama! Zelf is hij heel sportief, en heeft hij een hekel aan luie mensen.

Lees ook: Oh, oh: Harrie de Dekhengst doet mee aan EOTB

Joyce

De 25-jarige Joyce wordt door haar vrienden omschreven als een heel vrolijk, sociaal en loyaal iemand. Zelf vertelt ze dat ze genoeg aandacht krijgt van de mannen die ze tegenkomt, en er regelmatig iemand in haar DM slide. Ze is niet per se op zoek naar drama, maar heeft het gevoel dat drama wél altijd op haar afkomt. Wij zijn heel benieuwd!

Luca

Als je op zoek bent naar drama, zit je bij de 23-jarige Twentenaar goed. Hij is alleen op zoek naar lust, en zal ook niet te kieskeurig zijn tijdens Ex on the Beach. Over het algemeen valt hij op blond, tattoos en fillers. Wij hebben zo’n gevoel dat hij dat daar wel gaat vinden!

Jennifer

Ook Jennifer doet niet mee om vrienden te maken; ze is er voor de drama. De 24-jarige beauty is doordeweeks een communicatie-studente, maar in het weekend een wild feestbeest. Ze komt hier dan ook niet voor de liefde, en verwacht niet dat ze een relatie zal krijgen door Ex on the Beach. 

Lynn 

De 22-jarige Lynn houdt wel van een feestje, en wordt niet snel verliefd, tenzij ze genoeg drankjes op heeft. Ze heeft dan ook nog nooit een serieuze relatie gehad, maar wel meer dan genoeg friends with benefits. Naast dat Lynn wel van een feestje houdt, is ze ook into fitness en kickboksen.

Tcheutche

Tcheutche is een 23-jarige vlogger uit België, met Congolese roots. Van labels houdt hij niet: hij is een sport freak, maar wil geen fitboy genoemd worden, en hij valt goed in de smaak bij de dames, maar wil óók geen playboy genoemd worden. Hij komt ook niet per se voor de drama, en zou wel openstaan voor een relatie. Cute!

Stevie

De 25-jarige Stevie is hier met een duidelijke missie: haar ABC-lijstje afwerken. Ze wil het hele alfabet afwerken, en heeft dat qua zoenen al gedaan, alleen heeft ze nog geen seks gehad met elke letter van het alfabet. Ze hoopt dan ook dat Ex on the Beach haar zal helpen haar seks-lijstje verder af te maken.

Joao

En last but not least is er de 25-jarige Braziliaan Joao. Hij beschrijft zichzelf als direct en eerlijk, maar ook wel een beetje crazy. Ook is hij heel gevoelig, en barst hij in tranen uit bij films zoals Titanic of The Notebook. We love that, of course ;). In een relatie krijgt hij snel twijfels, waardoor meeste relaties snel stuklopen. Zou hij in Ex on the Beach de juiste dame voor hem tegenkomen?

Bron: MTVBeeld: MTV