Celebs

Zo ziet de romantische vakantie van Mart met vriendin in Italië eruit

Helaas ladies, knapperd Mart Hoogkamer is alweer een tijdje van de markt. In september maakte Mart en zijn vriendin Jennifer van Ooijen bekend dat ze smoorverliefd zijn op elkaar. Sindsdien zijn de twee niet meer weg te denken uit elkaars leven. Mart heeft meerdere keren laten weten hoe ontzettend trots hij is op Jennifer. De love birds zijn naar eigen zeggen vertrokken naar ‘de city of love‘, Italië! Daar maken ze mooie herinneringen met elkaar. Wat lief!

Lees ook: Zien: dit is de knappe vriend van model Loiza Lamers

Mart en Jennifer

Dat Mart en Jennifer helemaal happy zijn met elkaar, is wel te zien aan de lieve Instagram kiekjes die wij voorbij zien komen. Ze zijn nog niet heel lang samen, pas sinds september 2021. Maar toch ziet het koppel een grote toekomst voor zich. Zo heeft Mart eerder de naam van Jennifer op zijn lichaam getatoeëerd en vertelt het koppel dat ze niet kunnen wachten om een gezinnetje te stichten. Hebben wij binnenkort een mini Mart of Jennifer rondlopen? Cute!

Eerder deelde ze hun love story. Een vriend van Mart liet aan hem een Instagram filmpje zien waarop Jennifer aan het zingen was. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij riep dat dat het meisje was met wie hij zou gaan trouwen. Nog dezelfde avond stuurde hij haar een berichtje met dat ze een goeie stem had. Daarop reageerde Jennifer: “Jij niet!” Wat bleek? Jennifer had nog nooit van de zanger gehoord! “Dat vond ik heel leuk. Jen is heel nuchter. Roem interesseert haar niet. Geld ook niet.”

View post on Instagram
 

Huwelijksaanzoek in Italië?

De twee kunnen niet wachten om kindjes te krijgen en te trouwen. Toen Jennifer een foto op haar Instagram deelde met de caption: “In the city of love”, gingen bij ons de alarmbellen rinkelen. Hallo! Gaat Mart haar in Italië ten huwelijk vragen? De twee zijn nog jong, maar verliefd zijn ze zeker. De tijd zal het ons leren. Gaan de twee trouwen?

Lees ook: Wow: dit is de superknappe (!) vriendin van Mart Hoogkamer

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @marthoogkamer