Celebs

Omg! Jaimie Vaes komt met een eigen sieradenlijn

Sinds de relatiebreuk met Lil Kleine heeft Jaimie Vaes niet stil gezeten. In tegendeel zelfs! Jaimie maakt nu bekend dat ze haar eigen sieradenlijn heeft opgericht! Wauw! “Beyond, beyond excited”, deelt ze op haar Instagram. Wij zijn nu al helemaal enthousiast over de lijn.

Lees ook: OMG: Jaimie en Lil Kleine gespot op dezelfde bruiloft!

Jaimie vaes is een echte ‘powervrouw’

Jaimie heeft een moeilijke periode achter de rug met haar ex. De twee hebben een contactverbod gekregen door een mishandeling die heeft plaatsgevonden. Maar na een heftige relatiebreuk met haar ex Lil Kleine, is Jaimie helemaal back on track! De brunette straalt in haar eigen realityserie: Jaimie Vaes: In the Vaes Lane. Daarin krijgen wij een kijkje in haar luxeleventje en zien wij dat zij veel meer is dan ‘de ex van’. Dat Jaimie druk bezig is geweest wordt nu wel duidelijk. Ze heeft namelijk op haar Instagram gedeeld dat ze haar eigen sieradenlijn heeft opgericht!

De lijn heet ‘Gould Since ‘ 21’, en Jaimie is super trots! “I can’t wait to finally share this with you guys! Beyond, beyond excited!!! Coming soon.” Deelt Jaimie op haar Instagram Stories. Ook bestie Koen Pieter van Dijk kan niet wachten. “So excited and proud @jaimievaes”, deelt hij op zijn Stories.

Wat kunnen wij verwachten?

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe sieradenlijn van Jaimie. Maar wij verwachten dat het groots wordt. Denk aan: mooie sieraden, aan de prijzige kant. Kom op, het is en blijft Jaimie. Een beetje luxe kunnen wij zeker van op aan. De naam van de lijn zegt trouwens ook al genoeg. Gould since 21. Dit schreeuwt luxe!

Lees ook: Zien: Jaimie Vaes deelt geheime videoboodschap naar ex Lil Kleine

Het logo is ook al ontworpen. And we love it! Eigenlijk is het best een beetje basic met een glamorous uitstraling. Wanneer de sieraden écht op de markt komen, is nog niet bekend. Wel weten we dat ze onder anderen bodychains gaat verkopen. Laat dat nou net de trend van aankomend seizoen zijn! Neem hieronder alvast een kijkje:

Beeld: Instagram @jaimievaes