Celebs

Zien: hinten Love Island’s Joan en Bachelorette’s Niek dat ze gaan trouwen?!

Toen Niek Marijnissen meedeed aan de Bachelorette maar het hart van Gaby Blaaser niet wist te veroveren, leek de zoektocht naar de liefde héél even verloren; totdat hij Love Island Joan Pronk ontmoette! De twee zijn sinds januari official, maar nu lijkt het erop dat ze hinten op een verloving, of zelfs een upcoming bruiloft!

OMG, het lijkt erop dat Joan en Niek hintten op een future wedding!

En als het echt waar is, kunnen wij niet wachten om alle beelden ervan te zien!

Realitysterren

Allebei zijn ze bekend van twee van onze favoriete reality series: Niek heeft meegedaan aan de Bachelorette, in een poging om het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Hij schopte het ver, maar kreeg in de finale tóch niet de laatste roos van Gaby. Ondanks de twee dus nooit een relatie hebben gehad, zijn ze nog altijd hele goede vrienden.

Joan deed in 2020 mee aan Love Island, en was nogal succesvol! Samen met haar liefje Mert won ze het programma namelijk. Ondanks het op het begin dikke mik was, en we het stel op televisie ook wel heel leuk vonden, heeft hun relatie geen standgehouden. Nu ongeveer 8 maanden geleden kondigden ze hun break up aan.

Maar dat is niet het enige waar je ze van kan kennen; ze hebben ook meegedaan aan Like Me I’m Famous, een eliminatiespel waar 10 bekende influencers op de proef worden gesteld. Hier deden ze allebei aan mee, en dit is ook hoe ze elkaar ontmoet hebben. A modern day love story ;). Nu zijn ze dus sinds een paar maanden onafscheidelijk!

Hinten op bruiloft

Het lijkt er nu alleen op dat de twee hinten op een volgende stap in hun relatie! Ze plaatsten namelijk een foto waarin ze allebei fancy gekleed zijn, en bij Het Houtse Meer staan; een chique trouwlocatie! ”Nou we zijn afgelopen weekend overtuigd hoor, het begint te kriebelen 🥹👰🏽‍♀️🤵🏻‍♂️”, schreven ze bij de post. Oh. My. God! Of dit een hint op een verloving is, of gewoon publiekelijk fantaseren over een bruiloft moeten we nog even afwachten. Wij zijn héél benieuwd!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @niekmarijnissenBeeld: Instagram @iamjessicajoan

Must reads 👀