Celebs

Is Donny Roelvink weer gelukkig in de liefde?

Vorig jaar kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Donny Roelvink en Janice Blok uit elkaar zijn gegaan. Zo zou Donny zijn vreemd gegaan en was hij behoorlijk depressief. Janice heeft in een interview laten weten dat deze geruchten niet waar zijn, maar dat de juicekanalen waarop de geruchten werden besproken er wel voor gezorgd hebben dat de twee uit elkaar gegaan zijn. Hoe is het nu met Donny? Is hij klaar voor een nieuwe liefde in zijn leven?

Lees ook: Janice Blok over de juice channels tijdens haar relatie met Donny Roelvink

Een nieuwe liefde voor Donny

Donny Roelvink is op dit moment 24 jaar oud. We hebben al een tijdje niets meer van hem vernomen. Hoe is het met hem na de breuk met Janice? Vorig jaar in oktober maakte de twee bekend dat ze niet meer samen zijn. “Het is voor mij een moment om een stapje terug te doen en tijd voor mezelf te nemen. Ik hoop dat Janice dat ook gaat doen”, liet hij toen weten. Wij kunnen ons wel voorstellen dat Donny weer toe is aan een nieuwe liefde. Want de mensen in zijn omgeving gaan gewoon door met het leven.

Zijn broer Dave bijvoorbeeld is vorig jaar in oktober vader geworden van zijn eerste kindje ‘Dean’. Deze bevalling gebeurde in dezelfde periode als de relatiebreuk van Donny en Janice. Best vervelend om in deze situatie te zitten. Maar of Donny dit zelf erg vindt? Afgelopen december heeft hij laten weten dat hij vast wel weer gaat daten, “Alleen eventjes niet nu.”

Instagram Q&A

Donny geeft ons nu meer duidelijkheid over zijn liefdesleven door middel van een Q&A in zijn Instagram Stories.

“Hoe gaat het in de liefde?” Vroeg een volger aan de knapperd. “Tja, wat zal ik zeggen”, reageert Donny. “Nee, gaat prima joh”, antwoordt de acteur. “Maar voorlopig geen vastigheid voor mij.” Duidelijk! Dat betekent lekker daten, swipen en flirten. Good job!

Lees ook: Dave Roelvink en Jazzlyn nemen drastisch besluit over de opvoeding van zoon Dean

Wanneer Donny het wel gezellig krijgt met een dame ben jij de eerste die het van ons hoort!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @donnyroelvink

Must reads 👀