News

Juicy: Bridgerton’s Nicola Coughlan onthult geheim over derde seizoen

Roos-Sanne

Het voelt alsof we seizoen twee van Bridgerton nog maar net gehad hebben, en we zijn nu al volop aan het praten over seizoen drie! Dat ‘ie er komt is sowieso al bevestigd, maar de sappige details zijn nog geheim. Toch mocht actrice Nicola Coughlan (Penelope Featherington) nu eindelijk een héél juicy feitje met ons delen!

Dít heeft Nicola Coughlan verklapt over het derde seizoen van Bridgerton

Nicola Coughlan speelt de rol van Penelope Featherington, en wij als kijkers zijn he-le-maal obsessed met de romance die tussen Penelope en Colin Bridgerton opbloeit. Dus deze spoiler is héél goed nieuws voor ons!

Seizoen drie

Goed: we zullen je niet langer in spanning houden. Nicola heeft ons namelijk verklapt dat seizoen drie volledig gaat om de love story tussen Penelope en Colin! Eigenlijk zag niemand dit aankomen, omdat het derde seizoen volgens de boekenreeks over Benedict Bridgerton zou draaien, maar dit blijkt dus niet waar. Wij kunnen in ieder geval nú al niet meer wachten tot het derde seizoen uitkomt! Ze deelde het nieuws met ons via haar Instagram. ”Net als Lady Whistledown heb ik heel lang een geheim moeten bewaren… Maar ik kan jullie eindelijk vertellen dat Bridgerton seizoen drie over Colin en Penelopes verhaal gaat,” deelt de actrice enthousiast op Instagram.

View post on Instagram
 

Ook fans reageren heel positief op het nieuws: haar comment section stroomt vol met lieve reacties. En terecht, ook wij kunnen namelijk niet meer wachten tot het nieuwe seizoen uitkomt! Wanneer dit precies gaat zijn, is nog niet bekend. Helaas zal het waarschijnlijk niet any time soon zijn, omdat seizoen twee nog maar sinds februari op Netflix staat. Nog even afwachten, dus!

Lees ook: Bridgerton alweer uitgekeken? Deze 3 series vind je dan sowieso ook leuk

Bron: Instagram @nicolacoughlanBeeld: Bridgerton

Must reads 👀