Celebs

Zien: zo zag Temptation Island’s Annebel er vroeger uit!

Annebel doet samen met haar vriend René als koppel mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island. Wij zien haar nu als een sportieve, knappe vrouw met haar lange haren en volle lippen. Maar hoe zag zij er vroeger uit?

Dit is hoe Annebel uit Temptation Island er vroeger uitzag!

Into fitness is ze altijd al geweest, maar in haar gezicht is ze enorm veranderd!

Spraakmakende koppels

Elk seizoen heeft Temptation Island weer nieuwe, spraakmakende koppels die mee gaan doen. Zo hebben we Sonny en Jaydi al gehad, en sprongen ook Bert en Delphine er volledig bovenuit in de afgelopen seizoenen. Het lijkt erop dat Annebel en René dit seizoen de echte smaakmakers gaan worden. Daarom zijn wij een beetje benieuwd geworden naar het privéleven van de twee!

Lees ook: Heftig! Schandaal gebeurd tijdens opnames Temptation Island!

Annebel en René

Annebel en René zijn inmiddels al vijf (!) jaar samen. Hoewel ze allebei van te voren zeiden dat ze wel klaar waren voor de volgende stap in hun relatie, wilden ze eerst zeker weten of ze daar wel aan toe waren. Ook willen ze kijken of er niet iemand out there is die hun meer kan bieden.

We zien wel een verschil tussen Annebel en René in Tempa: zo is René helemaal in zijn sas tussen de knappe verleidsters, en voelt hij zich helemaal op zijn plek. Annebel daarentegen gaat de echte temptation aan, en kan het wel héél goed vinden met Hans en Ramon!

Back in the days

Nu vinden wij Annebel een mega knappe vrouw, maar hoe zag ze er vroeger uit? Wij kunnen je alvast vertellen dat, ondanks ze enorm veranderd is, ze altijd al ontzettend knap is geweest. See for yourself!

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: Instagram @annebelvisscher

Must reads 👀