Lifestyle

Met deze sportmannen mis jij dit seizoen nooit meer een tenniswedstrijd

Tennis is vaak niet zo interessant om naar te kijken. Er is natuurlijk niet heel veel aan om een balletje te volgen die voortdurend slechts heen en weer wordt geslagen. Wel wordt het interessant voor ons wanneer een paar knappe hunks het veld betreden. Wegzwijmelen bij het zien van het zweet dat van hun af druipt en de beweging van hun heerlijke lijven; daar zetten wij graag een wedstrijd voor aan. Daarom is het de hoogste tijd om tennis te gaan kijken als deze sportmannen spelen!

Het wordt de hoogste tijd om tennis te gaan kijken met deze heerlijke sportmannen

Je denkt bij Tennis niet zo snel aan de grootste hunks die we wel bij voetbal zien, maar niks is minder waar. Deze Nederlandse sportmannen brengen ons hart en ons hoofd wel een beetje op hol. Dus lees snel verder want als je het niet al warm van het weer krijgt, krijg je het wel heet van deze mannen!

Tim van Rijthoven

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, want Tim van Rijthoven is echt ontzettend knap. De serieuze uitdrukkingen tijdens het tennissen en een lichaam waar je u tegen zegt. Wij zijn meteen verkocht, Echter is er wel een probleempje… Tim is namelijk al van de markt en al een tijdje gelukkig met zijn vriendin Maartje! Wees niet getreurd, want kijken mag altijd en gelukkig is Tim snel in actie te zien. Vandaag (!) 17 mei speelt hij om 10 uur een wedstrijd tijdens de French Open. Kijken dus! 

View post on Instagram
 

Bart Stevens 

Door naar de volgende Nederlandse tennisser die er ook mega goed uit ziet. Dan hebben we het natuurlijk over Bart Stevens. Bart behoorde binnen zijn geboortejaar altijd tot de beste vier tennissers van Nederland, is Nederlands jeugdkampioen geweest en dit jaar stond Bart bij de beste ATP #205 dubbelaars van de wereld. Loopt jou het water ook al in de mond na het zien van Bart? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je, want Bart is ook al bezet…

View post on Instagram
 

Jesper de Jong

Jesper de Jong behoort ook tot de absolute top van de Nederlandse tenniswereld. Ook hij is niet verkeerd om naar te kijken en wat misschien nog wel leuker is, is dat hij regelmatig met Bart Stevens samen speelt… Dus dubbel genot om naar te kijken dames! Neem vooral nog even een kijkje op Jesper zijn Instagram, want hier staan genoeg actieshots op! 

View post on Instagram
 

Gijs Brouwer

Last but not least is Gijs Brouwer. Ook een echte tennis hunk. Hij tennist al jaren en als je dan ook een beetje naar beneden scrolt op zijn Instagrampagina zijn hier ook heel schattige oude kiekjes van hem te zien. Maar Gijs is niet alleen knap, ook heeft hij al heel wat titels op zijn naam staan. Zo heeft hij inmiddels al een aantal dubbele finales gewonnen, is hij in december 2021 Nederlands kampioen dubbel geworden en deed hij in april mee aan het ATP toernooi in Houston. Wow, wij zijn fan! 

View post on Instagram
 

 

Beeld: Instagram @bartstevenz