Celebs

Wait, what? Tony Junior achter Indigo aan

Wij genieten met volle teugen van de juice die wij tegenkomen op social media. Zo zijn wij er een tijdje geleden achter gekomen dat Indigo het na haar deelname bij de Bachelor wel heel gezellig heeft met knapperd Rijk Hofman. Maar oh, oh, er liggen kapers op de kust. Tony Junior heeft namelijk een reactie geplaatst onder een sexy foto van Indigo. Daar zijn haar fans niet van gediend; ze is toch met Rijk?

Lees ook: OMG: Rijk Hofman en Indigo zoenend gespot!?

Rijk en Indigo

Hebben we eigenlijk al een couples name voor deze twee? ‘Rindigo’, of ‘Indijk’? Wij vinden ze in ieder geval heel leuk samen. Voor een tijdje gingen er geruchten rond dat deze twee het wel heel gezellig hebben samen, maar op Het Amsterdams Verbond werd dat eindelijk bevestigd. De twee zijn zoenend gespot en ze zijn ‘s avonds met z’n tweeën naar huis gegaan. How cute!

Dit alles ontstond door een TikTok die Indigo had geplaatst. In de video maakte ze zichzelf een beetje belachelijk. “Kan iemand mij oprapen”, schreef ze. Rijk greep zijn kans en schreef het volgende in de comments: “Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt”. Omg!

Tony Junior besluit ook een poging te wagen

Dj Tony Junior trekt zich niets aan van deze romance en besluit ook een gokje te wagen op Indigo. Maar dat heeft hij geweten. Hij krijgt een fanbase op zich af! Indigo plaatste op haar Instagram een sexy kiekje in bikini. Als caption schreef zij: ‘Happy sunday 💚’ Tony reageert daaronder met: “Yooo”, om even duidelijk te maken hoe leuk hij deze foto vindt. Daarna werd er al snel op zijn comment gereageerd. “Rijk heeft dr al 😔”, “Don’t u dare” en “Ze heeft zichzelf niet bij jou aangemeld…zegt genoeg sis”, klinkt het in de comments.

Lees ook: Tony Junior reageert op geruchten: zijn hij en Didi aan het daten?

Tony heeft het wel geweten. De reactie staat er nog steeds. Wellicht hoopt hij opgemerkt te worden door Indigo? Hoe het gaat lopen in de toekomst, weet je nooit. Maar voor nu lijkt het erop dat Indigo het gewoon nog leuk heeft met Rijk.

Bron: RealityFbiBeeld: Instagram @indixoord