News

Dit moet je zien: Zo zag Whitney uit Temptation Island in zijn jonge jaren uit

Whitney kennen we natuurlijk uit het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, waarin hij samen met zijn vriendin Iris aan hun relatie probeert te werken. Iedere aflevering schrikken wij ons weer een hoedje van hoe gespierd Whitney eigenlijk is en stellen we ons zelf de vraag of hij dat altijd al geweest is. Heb jij dat nou ook? Lees dan snel verder, want zo zag Whitney uit Temptation Island er in zijn jonge jaren uit! 

Zo zag Whitney uit Temptation Island in zijn jonge jaren uit

We zijn nog niet zo heel ver in het seizoen van Tempation Island: Love or Leave, maar na de opmerkingen van Whitney: “Ja die thuis”, “ik sta open voor iedere leuke meid” en dan ook het verhaal van de boom met single Iris. Lijken de eerste scheurtjes wel te ontstaan in de relatie van Iris en Whitney en hierdoor worden wij heel erg benieuwd of Whitney de vrouwen nog wel kan weerstaan… Want eerlijk is eerlijk de vrouwen zien er goed uit, maar Whitney kan er ook wat van met zijn knappe koppie en zijn opgepompte lichaam en na een kijkje in de jeugdfoto’s van Whitney zijn we er dan ook achter gekomen dat hij er eigenlijk altijd al zo uitzag. Alleen net een stukje jonger! 😉 Geniet hier van de foto’s van LoveReality, want Whitney is echt een kast…

View post on Instagram
 

We moeten het ook nog even over Ivo hebben

Niet alleen Whitney kan er wat van met zijn opmerkelijke uitspraken. Nee, we moeten het ook echt nog even over Ivo hebben, want hoe is het toch mogelijk dat Ivo na vier afleveringen zijn soulmate al gevonden lijkt te hebben en helemaal niet meer aan Maris denkt? Wij hebben ons echt verbaasd over zijn uitspraken dat het lijkt alsof hij met zichzelf aan het praten is, terwijl we daar eigenlijk helemaal niets van terug zien… Maar daar is het niet bij gebleven, wij zetten namelijk ook heel veel vraagtekens bij de avond dat Ivo en Esmé samen naar de kamer vertrokken, want hebben zij samen geslapen? Is Ivo van bil gegaan? En last but not least, waarom is het fotolijstje van Maris niet afgegaan en waarom hebben ze dit niet laten zien op het kampvuur? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de volgende aflevering en wie weet gaat Maris deze beelden toch nog zien, maar dat een keer fout gaat bij Ivo is een ding dat zeker is! 

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀