Films & Series

Astleigh & Rowan nemen volgende stap in hun huwelijk

Uit alle seizoenen van Married at First Sight zijn er nog maar een paar koppels die nog samen zijn. Het komt dus niet vaak voor dat de experts een match maken die na het programma nog samenblijven. Toch zijn ze er ook dit jaar weer in geslaagd. Rowan en Astleigh zijn tot over hun oren verliefd op elkaar. Ze gaan nu zelfs samenwonen!

Lees ook: MAFS Dylan heeft een speciaal cadeau voor Sonny

Het slotgesprek van Rowan en Astleigh

Het is wel duidelijk dat de twee elkaar helemaal zien zitten. En ook nog na de bijzondere tijd in het programma, hebben de twee het nog altijd gezellig samen. Wist jij dat Rowan en Astleigh vanaf januari samenwonen? Ze wonen met z’n tweetjes in het huis van Astleigh. “Tijdens het programma test ieder koppel natuurlijk of ze samen kunnen wonen. Dat beviel ons zo goed dat we besloten om maar direct voor altijd bij elkaar in te trekken.” Dit is toch super lief!?

Het stel denkt wel verder aan de toekomst. Astleigh heeft al een aardig groot huis en de twee kunnen niet wachten om hun gezinnetje uit te breiden. “We weten zeker dat we nog heel lang bij elkaar willen blijven, dus we willen in de toekomst ook heel graag een gezinnetje stichten.’’ Is dit geen match made in heaven?

De eerste proef: een brand in huis

Het kersverse koppel werd gelijk op de proef gesteld. Tijdens de verbouwing van het huis is er ‘s nachts een brand ontstaan in de open haard! Het is natuurlijk wel even een domper, maar de twee kijken er positief op terug. Astleigh bleef zeer rustig tijdens de brand, terwijl Rowan helemaal in paniek was. Ze zien dit dan ook als een soort van relatie proef.

Lees ook: Juicy: Heeft Joep heeft een spicy nacht gehad met een andere MAFS-deelnemer?

Aan het eind van de dag is het dan ook niet gek dat de twee getrouwd blijven. En ook presentator Carlo is heel blij voor het koppel. “Ik ben zo ontzettend blij voor jullie”, aldus Carlo. “Geniet van elkaar. En heb elkaar lief.”

Bron: Veronica superguideBeeld: Girlscene

Must reads 👀