Celebs

Hilary Duff showt haar prachtige lichaam op de cover van Women’s Health

Zangeres en actrice Hilary Duff kennen wij beter als Lizzie McGuire. Je weet wel, uit de gelijknamige serie die vroeger veel op tv kwam. In die serie was Hilary al prachtig; we waren altijd jaloers op haar outfits. Maar ook nu ze volwassen is straalt ze. Zo heeft ze onlangs een spicy shoot gedaan voor het blad Women’s Health. Zelf is Hilary super trots op de shoot, omdat je haar lichaam kan zien na haar bevalling.

Lees ook: Cuteness overload! De 8 schattigste kinderen van celebs

Lizzie McGuire

Hilary heeft haar succes te danken aan haar rol als Lizzie McGuire. Er volgde nog vele seizoenen en reboot’s, maar na een tijdje was het echt tijd om vaarwel te zeggen tegen haar rol.

Toen Hilary 30 was werd zij opnieuw gevraagd om Lizzie te spelen. Dit zou dan een serie moeten zijn waarin Lizzie ook echt 30 was en zij dingen deed die een 30-jarige ook zou doen. Ze ging akkoord met de rol. Helaas werd dit nooit verder uitgewerkt omdat Hilary en de productie een andere visie hadden op haar nieuwe rol.

Lees ook: Dit is wat een week geen make-up dragen met je doet

Gelukkig voor Hilary werd ze daarna snel gevraagd voor de rol als Sophie in de serie ‘How I Met Your Father’. Toen Hilary zwanger was gaf ze akkoord aan haar rol. Na haar zwangerschap had ze ongeveer vier maanden de tijd om zich klaar te maken voor de show. Dus dat betekent afvallen! Hilary moest tenslotte in de kortste rokjes passen voor haar rol. Wel laat de actrice weten dat het heftig is om aan je gezondheid te denken als je aan zoiets meedoet. Je moet tenslotte erg dun zijn. Hilary had op 17-jarige leeftijd al moeten dealen met een eetstoornis. “It was horrifying”, deelt ze.

Op de cover van Women’s Health

Toen Hilary gevraagd werd om een naakt shoot te houden voor de cover van Women’s Health, moest ze even goed nadenken. Hilary is trots op haar lichaam, ze heeft tenslotte drie kinderen op de wereld gezet. Hilary wilde nog wel even delen dat er een speciale makeup artist bij was, die de nadruk op haar lichaam wilde leggen door wat extra glow aan te brengen. Ook moest ze in zoveel gekke poses staan, totdat haar lichaam er goed uitzag. Wij vinden het resultaat verbluffend mooi!

View post on Instagram
 

Bron: fem-femBeeld: Instagram @hilaryduff