Celebs

Deze Love Island stelletjes zijn nog samen!

Dit jaar nog (waarschijnlijk in de zomer), komt er een nieuw seizoen van het programma Love Island. We cant wait! In het programma gaan knappe singles opzoek naar de liefde van hun leven. Dit doen ze onder genot van een lekker drankje, op een Spaans eiland. Maar is dit een programma puur voor het vermaak, of zijn er echt nog stelletjes samen uit het vorige seizoen? Let’s find out!

Lees ook: Zien: Love Island Kelly vertelt eindelijk de waarheid achter het bootfeest op Ibiza?

De Love Island koppels

Na het vorige seizoen van Love Island hebben wij van de kandidaten niet veel meer vernomen. Het kan dan ook zijn dat de overgebleven koppels het nog steeds goed met elkaar kunnen vinden. Wij zijn erg benieuwd. Wat denk jij, zijn er nog stelletjes samen of is dit een onbegonnen zaak?

Lees ook: Wow: híér kun je Temptation’s Ivo en Maris al van kennen

Job & Esmee – uit elkaar

Surprise! De winnaars van het vorige seizoen zijn helaas niet meer bij elkaar. Dit werd echter wel twee weken geleden aangekondigd. “Met een brok in mijn keel moet ik jullie helaas het volgende mededelen: Job en ik hebben besloten om onze relatie te beëindigen”, deelt Esmee via Instagram. “Ondanks het feit dat we het beiden graag anders hadden gezien, gaan wij onze eigen weg en lijkt dit nu de beste beslissing voor beiden. Wij hopen dat jullie het kunnen respecteren dat dit iets tussen ons twee is. Ik neem even een stapje terug en wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip”, aldus Esmee. Een aantal maanden geleden maakte ze nog bekend dat ze gingen samenwonen. Is dit een te snelle keuze geweest en zijn ze daarom uit elkaar?

Donny & Rowenna – nog samen

Van alle koppels die samen vertrokken, zijn dit de twee die hun relatie in stand hebben weten te houden. Ze kregen in de serie nogal wat kritiek, maar de twee zijn nog samen omdat ze in het echte leven precies hetzelfde zijn als in de show. De twee hebben grote toekomstplannen samen. Job wil graag gaan samenwonen: “Mocht er iets op ons pad komen, dan gaan we ervoor”, laat Job weten aan Grazia. Rowenna mist nog iets anders in hun relatie: “Ik zou heel graag ooit moeder willen worden! Ik dacht eerder altijd: ik zie het wel, het maakt me niet uit als ik pas laat kinderen krijg, maar wanneer je echt met iemand samen bent dan ga je daar wel anders over denken. Wanneer je samen een huis hebt, dan is het niet gek om een jaar later aan een kindje te denken.” Lief!

Paulo & Nina – uit elkaar

Deze twee hebben het niet gered samen. Dit hebben ze ooit samen gedeeld in de Love Island XMas Reünie.  “Wij zijn niet meer samen, dat hebben we samen besloten. Je leert elkaar toch beter kennen in Nederland, en dan merk je dat je allebei andere interesses hebt. Ik denk wel dat het goed is dat we de tijd hebben genomen om elkaar goed te leren kennen, vervolgens hebben we samen de keuze genomen om het niet verder voort te zetten.” De dame en heer zijn tot de dag van vandaag beide single.

Joey & Luna – nog samen

Jaja, ook deze twee hebben het gered samen. Net na de finale van het programma delen de twee dat ze een relatie hebben. Luna was op dat moment dolgelukkig: “Joey vroeg mij ongeveer een maandje geleden, toen we uiteten waren. Het was zó lief! Het was de perfecte avond met het beste gevoel, door de liefste man. We voelden allebei al wel dat het goed zat, maar dit maakte het helemaal compleet.” Wat schattig!

Deniz & Loesje – uit elkaar

Helaas helaas, niet voor iedereen zit er liefde in. Het stel werd in het programma vierde. Veel kijkers van het programma konden het niet voor zich zien hoe de twee een toekomst zouden hebben. En ze hebben helaas gelijk gehad. Negen maanden geleden kwam naar buiten dat Loesje een nieuwe relatie had. Haar nieuwe vriend heet Rafiq. Dat maakte gelijk wel duidelijk dat het over was met Deniz. Al is dit nooit door Deniz en Loesje bevestigd.

Je ziet het; de meeste stelletjes zijn niet meer samen. Maar er is nog hoop… want jij kan je opgeven voor het nieuwe seizoen! Wil jij de waren liefde vinden onder de warme zon en kans maken op een gigantisch geldbedrag? Meld je dan snel aan!

Bron: Love RealityBeeld: Love & Reality

Must reads 👀