Celebs

Yvonne Coldeweijer reageert op Koen Kardashian

Redactie

Het begon allemaal zo’n dag geleden met een onschuldige foto op Instagram. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vond het gepast om een opmerking te maken over Koen zijn verslavings verleden. Dit schoot bij vele BN’ers in het verkeerde keelgat. Zij spraken zich dan ook uit over Yvonne en over hoe zij mensen boos maakt met haar juice. Nu heeft Yvonne gereageerd op deze drama.

Lees ook: Hold up: BN’ers in opstand tegen Yvonne Coldeweijer

BN’ers keren zich tegen Yvonne

Yvonne Coldeweijer plaatstte bij een lachende foto van Koen de volgende tekst: “Koen moet eigenlijk een programma krijgen waarbij hij opzoek gaat naar nieuwe Amsterdamse vrienden die geen drugs gebruiken. En ja, die zijn er 😘” Je kan misschien wel snappen dat Koen dit persoonlijk opvat en dat hij hier zich niet makkelijk bij neerlegt. Hij deelde onder andere het volgende: “Yvonne. Eigenlijk wil ik je naam niet eens noemen. Weet jij namelijk wel dat jij geen idee hebt wat die ‘onschuldige posts van jou allemaal veroorzaken. – “Je had geen enkele recht om dit te doen.”

Veel bekende Nederlanders waren het met Koen eens. Yvonne gaat veel te ver met haar roddels. Zij spraken zich dan ook uit over deze heftige onderwerpen. Wij denken dat er nu een druk lag op Yvonne haar schouders om te reageren op deze berichten. Zo meteen wordt zij nog gecanceld!

“Lieve Koen…”

“Lieve Koen, na mijn expose video heeft je familie me gebeld. Dit weet jij waarschijnlijk niet”, begon ze het verhaal. Het bericht wat volgt is nogal heftig, waarin Koen in slecht daglicht wordt geplaatst. Ze eindigt het bericht met: “Niet alles is zo kwaad als dat het lijkt.” – “Ik wens je een voorspoedig herstel.” – “Liefs, Yv. Het hele bericht van Yvonne kan je hier lezen:

Koen trekt zich niets van haar excuses aan vraagt dan ook aan zijn volgers om Yvonne Coldeweijer te rapporten wegens pesten. “Dit moet stoppen, genoeg is genoeg”, deelt hij. Hij sluit zijn stories af met een lachende foto van zichzelf.

Lees ook: Omg! Zo zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit

Of Yvonne van Instagram wordt afgehaald is nog even afwachten, wij wensen Koen in ieder geval het beste toe.

Bron: Koen Kardashian & LifeofyvonneBeeld: Instagram @koenkardashian