Celebs

Juicy: Heeft Joep heeft een spicy nacht gehad met een andere MAFS-deelnemer?

De spanning stijgt in het programma Married At First Sight. In de laatste aflevering van gisteravond zagen we dat Joep en Caroline het niet hebben gered en daarmee hun ringen hebben ingeleverd. Het is voornamelijk Joep die geen moeite doet voor hun huwelijk. Het lijkt hem niets te schelen! Om het nog juicyer te maken; in de aflevering van dinsdag is te zien dat hij dronken de jacuzzi is ingedoken met een andere MAFS-deelnemer. OMG!

Lees ook: Zien: MAFS Joep en Caroline’s huwelijk lijkt nu écht niet meer te redden

Koppelsweekend

Wij kijken altijd uit naar het koppelsweekend. In alle seizoenen is dat het weekend waarin het meeste drama gebeurd. En zoals verwacht was het dit seizoen niet anders. Tijdens het koppelsweekend ontmoeten alle deelnemers elkaar voor het eerst. Het drama startte al toen Caroline in haar eentje aankwam. Waar is Joep? Het blijkt dat ze Joep toen al twee weken niet had gezien. Op het koppelsweekend leek het haar dan ook geen goed idee om samen een bed te delen. Nee, dat lijkt ons ook niet… “Ik denk dat het nu gewoon duidelijk is en dat we er nog hetzelfde instaan als toen we binnenkwamen”, deelt Caroline.

Mixed signals

Toch is het voor Caroline moeilijk om in het hoofd van Joep te komen. Vindt hij haar nou wel leuk, of niet? Deelneemster Birgitte snapt dit volledig! “Ik snap dat je het verwarrend vindt, het gaat echt van links naar rechts volgens mij. Van nul aanraking tot ineens weer contact zoeken.” Deelt Birgitte. Caroline laat weten dat dit inderdaad geen prettige situatie is voor haar.

Joep is het niet eens met de uitspraken met zijn getrouwde. Hij denkt dat er sprake is van een ’emotionele vriendschap’. Nou, dan weet ze dat ook weer!

Lees ook: Oh No! MAFS Rowan draagt haar trouwring niet meer!

Spannende avond voor Joep

Dat Joep het niet zo heeft met Caroline is wel duidelijk. Maar heeft hij niet stiekem oog voor een andere MAFS-deelnemer? Nou, wij denken van wel! In de aflevering is namelijk te zien dat hij in de jacuzzi geniet van een flesje champagne samen met deelneemster Kim. Dylan vindt dit weer erg vervelend voor Caroline: “Bij het avondeten ging het zo goed tussen die twee. En dan zit hij ineens met Kim in het bubbelbad, best close.”

Wij waren razend benieuwd naar de avonturen in de hot tub. Ook de kandidaten wisten niet of er nog meer gebeurd is die avond. Joep laat het volgende weten: “Ik vond het gewoon fijn om even met iemand te kunnen kletsen, zonder alles en iedereen erbij”, vertelt hij. “Maar je weet hoe het gaat als er zoveel mensen in één huis zitten: iedereen denkt er weer iets van, vindt er iets van.” Tja, eigen schuld dikke….

Bron: GraziaBeeld: Grazia

Must reads 👀