Films & Series

Deze deleted scene uit The Devil Wears Prada toont ware gezicht achter de Ice Queen

Roos-Sanne

The Devil Wears Prada is één van onze all time favourite films. Maar wist je dat er één scene is die ze hebben verwijderd, die Miranda Priestly (the ice queen) in een compleet ander daglicht zou hebben gezet? Deze scène is verwijderd, maar wij leggen het even voor je uit.

Deze The Devil Wears Prada deleted scene had ice queen Miranda in een totaal ander daglicht gezet

De ice queen was misschien tóch niet zo icey als we allemaal dachten!

The Devil Wears Prada

De iconische film The Devil Wears Prada gaat over de jonge Andy (Anne Hathaway) die een nieuwe baan heeft gevonden als junior assistent van Miranda Priestly (Meryl Streep), de hoofdredactrice van tijdschrift Runway. Miranda is alleen een nogal lastig persoon om voor te werken, aangezien ze haar medewerkers niet met heel veel respect behandelt. Daarnaast heeft Miranda ook niet het idee dat ze er helemaal bij hoort, aangezien dit wereldje eigenlijk helemaal niks voor haar is. We zullen niet al te veel spoilers geven, maar dit is een mini-samenvatting van de film!

Twitter

De deleted scene ging helemaal viral op Twitter, nadat Buzzfeed’s Spencer Althouse de scene had gedeeld op Twitter. In de scène zie je Andy en Emily (senior assistent van Miranda, gespeeld door Emily Blunt) praten tegen Miranda over de mensen die ze die avond zou ontmoeten. Vervolgens komt de Miranda’s husband aanlopen voordat Andy weg is gegaan, waardoor ze ziet wat voor vreselijke man het eigenlijk is. Nadat ze weg is gelopen, zie je dat Miranda lief naar haar lacht, en ”Thank you” playbackt. What?! Twitter-gebruikers zijn het erover eens dat het maar beter is dat ze deze scène verwijderd hebben. Anders hadden we de rest van de film heel anders naar Miranda gekeken!

View post on Twitter

Bron: Harpers BazaarBeeld: The Devil Wears Prada

Must reads 👀