Celebs

Ach wat lief: Dit was Dua Lipa vroeger!

“I got new rules; I count ’em…” Wij kunnen de liedjes van Dua Lipa wel dromen. In zes jaar tijd is de zangeres enorm populair geworden en heeft ze een fanbase opgericht waar je ‘u’ tegen zegt. Dua heeft dan ook super veel talent en ze kan prachtig zingen. Ook steelt ze altijd de show met haar looks. Maar wist jij dat Duo die ‘looks’ vroeger ook al had?

Lees ook: Deze haarkleuren zijn he-le-maal in deze lente

Een concert in Londen

Duo heeft vorige week een concert gegeven in haar geboorteplaats Londen. Je kan dus ook wel begrijpen dat dit optreden heel speciaal voor haar was.

Dua Lipa is opgegroeid in Londen tot haar elfde. Daarna verhuisde ze naar Pristina, dat is de hoofdstad van Kosovo. Haar vader was een bekende rockster in Kosovo dus voor zijn carrière vertrok het gezin daarheen. Maar Dua besloot al snel dat dit niets voor haar was. Een een aantal jaar later, op haar vijftiende is ze in haar uppie teruggegaan naar Londen. Daar wilde ze gaan werken aan haar muziekcarrière. Ze heeft lang moeten werken, want op haar twintigste schreef ze pas haar eerste hitsingle. Ze werd ontdekt met haar single ‘Be the One’, deze kunnen we allemaal wel meezingen!

Dit was Dua Lipa vroeger

Dua heeft nu natuurlijk een heel druk leventje. Ze reist van hot naar her voor haar concerten. Toen ze in Londen was voelde het voor haar weer eventjes als ‘thuis’. Daar zag ze ook weer haar vriendinnetjes van vroeger. Één van haar vriendinnen gaf haar een bijzonder lief fotoboek. Daarin stonden allemaal fotootje van de vriendinnen toen zij klein waren. Ze zijn al zolang bevriend, ze kennen elkaar al vanaf de basisschool!

Lees ook: Dit zijn de 10 beste liedjes om mee te blèren in de auto

Dua heeft een paar kiekjes uit het boek met ons gedeeld op Instagram. In de caption staat het volgende: “Ik was altijd de kleinste van mijn jaar!” Je ziet duidelijk wie Dua is, ze is geen spat veranderd! Ze was wel heel lief als klein meisje.

View post on Instagram
 

Bron: fem-femBeeld: Instagram @dualipa

Must reads 👀