Celebs

Oeh: dit is de vriend van Anna Nooshin!

Anna Nooshin is inmiddels al een redelijk lange tijd samen met haar vriend Nassim Zeta. Maar wat weten we eigenlijk over hem? Naast dat hij mega knap is, natuurlijk ;). Dit is de vriend van Anna Nooshin!

Alles wat we weten over Nassim Zeta: de vriend van Anna Nooshin

Hij heeft een nogal impressive CV!

Relatie

Nassim Zeta heeft nu al bijna vier jaar een relatie met Anna. De roddels begonnen toen de twee – behoorlijk vroeg in hun relatie! – samen een tattoo lieten zetten. In die vier jaar is er nogal wat gebeurd met de twee. Zo zijn ze gaan samenwonen in een mega dure villa in Den Haag, en is de docu van Anna Nooshin uitgekomen. Ook zijn de twee sinds ongeveer 3 jaar verloofd! Hoewel ze, voor zover wij weten, nog niet getrouwd zijn, zijn ze nog altijd even verliefd op elkaar. Ze hebben elkaar de laatste vier jaar natuurlijk héél goed leren kennen, maar wij kennen Nassim nog niet zo goed. Wat doet hij eigenlijk?

View post on Instagram
 

Succesvol zakenman

Nassim zit zelf zeker niet stil: hij schijnt namelijk een heel succesvolle zakenman te zijn! Hij is de eigenaar van ‘We Say So Contact Centers’, een groot telemarketingbedrijf. Kennelijk verdient hij hier goed aan: zijn Instagram staat namelijk vol met peperdure auto’s en hun huis is ook niet bepaald goedkoop.

Daarnaast is hij ook de eigenaar van ‘Downtown FitLab’. Dit is een bedrijf dat personal training verzorgd. Zelf is Nassim veel bezig met sporten en voeding, dus dit vinden wij ook wel bij hem passen!

Naast al zijn businesses, heeft hij ook veel connecties in de mediawereld. Als je even op zijn profiel kijkt, zie je al meer dan genoeg foto’s waar hij met grote artiesten zoals Lil Kleine, Fred van Leer, Kendrick Lamar, Martin Garrix en nog veel meer grote namen opstaat! Hij is dus zeker geen persoon die stilzit.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @sirzeta

Must reads 👀