Celebs

Wait, what? Sarah van Soelen blokkeert André Hazes!

Roos-Sanne

Here we go again: er is weer drama omtrent André en Sarah! Sarah zou namelijk haar ex-liefje André geblokkeerd hebben op Instagram! Het is niet makkelijk om alles bij te houden, dus wij zetten het nog even op een rijtje voor je.

Oei, Sarah blokkeert ex André voor onbekende reden op Instagram!

Wat denk jij dat hier speelt?

Spill the tea

Goed, voor wie het drama omtrent het liefdesleven van André amper meer bij kan houden – girl, same – zetten wij het nog even op een rijtje. Het is inmiddels al ruim een jaar geleden dat André Hazes en zijn baby momma Monique Westenberg uit elkaar gingen, en hij met Sarah van Soelen begon te daten.

Deze relatie was alleen nogal turbulent: het ene moment waren ze helemaal happy, en het andere moment was er weer knallende ruzie. Totdat ze een halfjaar geleden definitief een punt achter hun relatie hadden gezet. Toen ging André met Anne Rose, de ex-beste vriendin van Sarah. Later bleek dus dat hij tijdens zijn relatie met Sarah was vreemdgegaan met Anne RoseFast forward a bit, en ook André en Anne zijn uit elkaar.

Dat is wanneer de speculaties dat André en Monique weer samen zouden komen begonnen. Het begon nadat André in de Instagram Stories van Monique op de achtergrond te zien was. Toen, in begin april, kwamen ze met het nieuws dat ze een maandje met z’n drieën (André, Monique en hun zoontje) op vakantie gingen om te kijken welke vorm zij als familie aan wilden nemen. And the internet went wild! Roddels dat ze getrouwd waren in Vegas of eind dit jaar zouden gaan trouwen op televisie kwamen de wereld in.

Na terugkomst van vakantie reageerde Monique geschrokken op alle geruchten, en ontkrachtte ze daarmee ook allemaal. Toch weten wij wel beter: André en Monique zijn volgens Privé namelijk wel heel intiem gespot samen! Goed, zij zijn dus waarschijnlijk weer samen. Of er ook daadwerkelijk trouwplannen zijn, moeten we nog even afwachten!

View post on Instagram
 

Sarah blokkeert André

Maar goed, back to the business: er gingen geruchten dat André Sarah ontvolgd had, maar die bewees dat dat niet zo was. Zij heeft André namelijk geblokkeerd. Waarom precies heeft ze niet duidelijk gemaakt, maar we hebben zo’n vermoeden dat het te maken heeft met Monique die weer in the picture is. Er is alleen nog niks door André of Monique zelf over verteld, dus dat wachten we nog even geduldig af!

Bron: Fawry Not Sawry

Must reads 👀