Celebs

WOW! Déze lip combo droeg Blake Lively tijdens het Met Gala!

Roos-Sanne

Blake Lively is niet alleen in Gossip Girl een echte it girl, in het echt is ze dat ook! Tijdens het Met Gala zag ze er dan ook weer geweldig uit. Van haar prachtige Versace jurk tot haar blonde lokken die perfect zaten, she looked phenomenal! Maar er is nog iets wat er voor ons echt uitsprong: haar make-up!

Dit is de lip combo die Blake Lively droeg naar het Met Gala

Van de gorgeous Blake Lively hebben we natuurlijk altijd wel bepaalde verwachtingen. Ook dit jaar zagen we het dus wel aankomen dat ze all out zou gaan. And she served!

De outfit van Blake Lively

Blake kwam de red carpet van het Met Gala opgelopen in een prachtige koperkleurige galajurk van Versace, maar daar bleef het niet bij. Halverwege de avond had ze nog iets in petto voor ons: een iconische dress reveal! Ze toverde haar prachtige koperkleurige met blauwe galajurk tevoorschijn, met een mega lange sleep. Wij zijn he-le-maal in love met deze jurk!

Ook haar haar zat natuurlijk weer geweldig: ze had het voor het grootste deel los over haar rug heen hangen, met waves aan de onderkant. De voorkant zat als een soort head band om haar hoofd heen gevlochten. Ook had ze een prachtige tiara op! Maar er was nóg iets waar wij helemaal weg van waren; namelijk haar make-up. Haar make-up artiest heeft ons nu eindelijk vertelt welke producten hij heeft gebruikt.

Watch on YouTube

Make-up

Blake straalde met een prachtige soft glam look met een práchtige lip combo. Wij wilde natuurlijk heel graag weten welke producten er daarvoor gebruikt waren. Gelukkig heeft haar make-up artist Kristofer Buckle ons daar nu eindelijk antwoord op! Hij is begonnen met de Charlotte Tilbury lipliner in Pillow talk – of course, de all time fave – en ging er daarna overheen met de Charlotte Tilbury Sexy Sienna Matte Revolution lippenstift. Ook vertelt hij dat hij voor de rest van haar gezicht alleen maar Charlotte Tilbury heeft gebruikt. En hoe kan het ook anders; ze zag er namelijk uit als a million dollars!

View post on Instagram
 

Bron: CosmopolitanBeeld: Getty Images