Films & Series

Komt er een nieuw seizoen van de realityserie van Famke Louise?

Om maar even met de deur in huis te vallen; wij zijn verslaafd aan de realityserie van Famke Louise en haar vriend Denzel. Wij vinden het heerlijk om een kijkje te nemen in iemand z’n ‘echte’ leven. In het vorige seizoen van de serie zagen wij hoe Famke zwanger was van haar eerstje kindje. De baby is inmiddels geboren dus wij hopen op een nieuw seizoen. Het is tenslotte toch een nieuw hoofdstuk in haar leven. Nu hint Famke toch op een nieuw seizoen van Famke en Denzel: Een Nieuw Begin.

Lees ook: Heavy! Famke Louise gestopt met school door pesterijen

Kersverse ouders

In het vorige seizoen van het programma zagen wij dat Famke in verwachting was van haar eerste kindje. Denzel en Famke werden continu gevolgd door de camera en wij zagen dan ook dat de twee dolgelukkig waren met elkaar. Inmiddels is Famke bevallen van hun eerste kindje. Zij hebben hun zoontje Nówie Storm Slager genoemd. Wij hopen stiekem -nu het kindje wat ouder is- dat er een nieuw seizoen komt van hun realityserie. Daar kunnen wij de kersverse ouders op de voet volgen.

Vragen over het nieuwe programma

Ondanks dat Famke fulltime moeder is, zag ze gister een mooie kans om wat vragen te beantwoorden via haar Instagram stories. Zo kreeg ze onder andere de vraag hoe het met haar muziek carrière gaat. De zangeres/rapper heeft al een tijdje niets meer van zich laten horen op muzikaal vlak. “Stiller zijn is niet per se slecht”, deelt Famke. Misschien horen wij nu niets van haar, maar wat niet is kan nog komen. “Ik ben vooral bezig met nieuwe projecten opzetten en ik wilde gewoon genoeg tijd hebben voor Nówie. Werk loopt niet weg en herinneringen kun je maar één keer maken. Family first.” En zo is het!

Lees ook: Baby news: het zoontje van Famke Louise en Denzel is geboren

Ook vraagt een volger of ze toevallig werkt aan een vervolg op hun realityserie. “Hahaha, we krijgen deze vraag letterlijk elke dag”, weet Famke te vertellen. “Ik kan er nog niet te veel over zeggen, maar we zitten niet stil”. Verklapt ze hier nou een hoop? Aan Famke haar Insta-posts te zien lijkt het wel alsof ze druk bezig zijn met het filmen van een tweede seizoen. In die post kunnen wij een keer naar rechts swipen. Daar zien wij mama Famke en papa Denzel achter de kinderwagen lopen, terwijl ze gefilmd worden door een grote camera. Wij kunnen niet wachten!

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Instagram @famkelouise_

Must reads 👀