Celebs

Spotted: dit is de vriend van Eloise van Oranje!

We weten nu al een tijdje dat Eloise van Oranje helemaal gelukkig is in de liefde. In november afgelopen jaar vertelde ze dat namelijk al in een interview met Linda. Maar nu hebben we de lucky guy dan ook eindelijk eens mogen zien, en neem maar van ons aan dat het een mega knap stel is!

Zien: dit is de knappe vriend van Eloise van Oranje

Het lijkt allemaal wel mee te zitten voor de Koninklijke familie: eerst zien we Amalia op het vliegveld voor een romantische getaway met haar lover, en nu zien we de vriend van Eloise voor het eerst!

Helemaal in love

De twee zijn dus al een tijdje samen; sowieso een halfjaar. In een interview vertelde Eloise destijds dat ze eigenlijk helemaal niet op zoek was naar een vriendje. ”Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed,” zei ze destijds. ”Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy.” Cute!

Archie

Over die lover van Eloise weten we nog niet zoveel, eigenlijk weten we tot nu toe alleen dat hij Archie heet. We hadden hem ook nog niet eerder op foto’s gezien, maar daar kwam gisteren verandering in! Juice Channel deelde namelijk foto’s van de twee op een gala. Op de bovenste foto zie je de twee mega verliefd naar elkaar kijken, hoe lief?! En oh my, wat zijn ze knap samen!

Bron: Instagram @juicechannel__Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Must reads 👀