Films & Series

Wat we tot nu toe weten over een derde film van 365 Days

We moesten er even op wachten, maar nu 365 Days: This Day is uit gekomen weten we eindelijk of Laura het tunnelongeluk heeft overleefd en gelukkig is dit wel het geval. Helaas belanden we aan het einde van deze film ook weer in een cliffhanger, want zal Laura het nu weer overleven of toch niet en hoe zal het aflopen met de tweelingbroer van Massimo…? Kun jij ook haast niet wachten op een derde film? Lees dan snel verder, want dit is alles wat we weten over de derde film van 365 Days! 

Wat we tot nu toe weten over een derde film van 365 Days

We get it, voor sommige fans viel 365 Days: This Day een beetje tegen, want de film draaide eigenlijk alleen nog maar om steamy nights in the bedroom en muziek. Niet dat de scenes niet sexy waren. Nee, in tegen deel juist, maar er zat niet echt een goede verhaallijn omheen. Toch zijn wij heel erg benieuwd hoe het in de derde film van 365 Days af zal lopen met het huwelijk van Massimo en Laura, de tweelingbroer van Massimo en niet te vergeten hoe het verder gaat met Nacho… Gelukkig is het derde deel van de 365 Days-reeks al bevestigd en dit deel zal dan ook The Next 365 Days gaan heten!

The Next 365 Days

Er zijn al veel speculaties geweest over The Next 365 Days, want waar zal de derde film overgaan en wat gaat er verder gebeuren met Laura? Gelukkig weten we al een klein beetje waar The Next 365 Days over zal gaan, want net als de andere twee films is de derde film ook gebaseerd op de boekenreeks van Blanka Lipińska en als we de beschrijving van het derde boek lezen belooft het best een spannende film te worden: ‘As the wife of Don Massimo Torricelli, one of the most dangerous Mafia bosses in Sicily, Laura’s life is a roller coaster. She is often at risk, the potential target of Massimo’s unscrupulous enemies who will stop at nothing to destroy the powerful man. And when Laura is seriously injured in an attack, pregnant and fighting to survive, Massimo faces the toughest decision of his life. What will his life be without Laura? Will he be able to raise their child alone? What will the fate of his family be, and whose 365 days may come to a close?’ Kortom of Laura het zal overleven is dus nog maar de vraag. Maar daar blijft het niet bij, want volgens het boek is Laura aan het einde van de tweede film zwanger, dus of de baby het deze keer wel zal overleven en of Massimo het kindje alleen op moet voeden… Dat gaan we allemaal zien in de derde film van 365 Days! 

 

Watch on YouTube

De releasedatum en de cast

Het grootste gedeelte van de cast zien we gewoon terug in The Next 365 Days, zo kunnen we weer genieten van Laura, Massimo, Olga en Domenico en natuurlijk Nacho. Wij zijn echt onwijs benieuwd hoe het verder zal gaan met de gevoelens van Laura, want zal zij bij Massimo blijven of gaat zij er toch met zijn eeuwige rivaal Nacho vandoor… Daarnaast is het ook nog niet duidelijk of Massimo’s tweelingbroer Adriano en Anna terug zullen komen in de derde film, want aan het einde van This Day werden zij natuurlijk neergeschoten, dus of zij het zullen overleven is nog maar de vraag!

Kun jij na het horen van alle informatie over The Next 365 Days ook niet wachten op de derde film? Dan hebben we goed nieuws voor je, de film zal dit jaar waarschijnlijk nog op Netflix te zien zijn. Deel 2 en 3 zijn namelijk achter elkaar opgenomen en dat betekent dat hij al op beeld staat. Kortom nog even dus en de voorspellingen zijn dat we in september weer kunnen genieten van het heerlijke lijf van Don Massimo…

Beeld: Netflix

Must reads 👀