Celebs

Zien: Love Island Kelly vertelt eindelijk de waarheid achter het bootfeest op Ibiza?

Het is inmiddels al bijna een jaar geleden: het controversiële bootfeest in Ibiza. Allerlei bekende Nederlanders waren aanwezig, waaronder Love Island Kelly van der Minne. Op dat moment had ze nog een relatie met Ex on the Beach-hottie Sander, maar niet veel later ging dat uit. Wat is er nou écht gebeurd op dat bootfeest? Dat vertelt Kelly in de nieuwe aflevering van Eating With My Ex!

De eerste beelden van Eating With My Ex: Love Island Kelly en EOTB Sander!

Wat is er nou echt voorgevallen op dat bootfeest, waarna Sander en Kelly uit elkaar gingen? In de nieuwe aflevering van Eating With My Ex wordt het haarfijn uitgelegd.

Lees ook: Zien: Renan en Danique beide (!) vreemdgegaan tijdens samenzijn!

Bootfeest

Inmiddels is het al bijna een jaar geleden dat LI’s Kelly en EOTB’s Sander uit elkaar zijn gegaan. Geruchten gingen dat er op het bootfeest in Ibiza het één en ander was voorgevallen, waardoor de twee uit elkaar gingen. Maar wat is er nou écht gebeurd? In Eating With My Ex stelt Sander die vraag aan zijn ex Kelly. ”Wat is er gebeurd? Van alles, het was gewoon een leuk feestje,” begint ze haar verhaal. ”Ik kwam aan op Ibiza, en daar waren gewoon wat mensen. Ik moet zeggen dat de media alles heel erg heeft opgeblazen, en dat er verhalen kwamen dat ik met weet ik veel wie was geweest,” gaat ze verder. ”Dat is natuurlijk helemaal niet waar. Ik heb daar met niemand gezoend, met niemand iets gedaan,” en daarmee ontkracht ze direct alle rumors.

‘Andere wijven’

Ook wordt Sander de vraag gesteld hoe hij het vindt om single te zijn. ”Ja, ik ben liever niet single. Maar ik ga niet zomaar met iemand wat nemen,” antwoordt hij. ”Als ik nu een telefoontje pleeg, dan zeggen ze direct ‘ja’.” ”’Ze’? Zeggen ‘ze’ direct ja? Jij bent ook niks veranderd,” zegt Kelly lachend op zijn antwoord. ”Met oud en nieuw lag ik in je bed en ging je gewoon langs andere wijven! En je loog er nog over ook.” Oei! Sander lacht wel om haar reactie, maar legt uit dat hij toch liever gelukkig is met één persoon, in plaats van single zijn.

De volledige aflevering is morgen te zien op Discovery+!

Bron: Eating With My ExBeeld: Instagram @kellyvanderminne

Must reads 👀