Films & Series

Oei, Michael vraag aan Bradley of hij een daddy zoekt!

Het is bijna weer zover; de derde aflevering van Eating with My Ex: Going Dutch komt vrijdag online. In deze aflevering gaat het er heftiger aan toe dan ooit tevoren! Aan de tafel zitten Michael en Bradley. Je weet wel, dat grappige stel uit ‘de Slechtste Chauffeur van Nederland’. De spanning is om te snijden, ze hebben een week voor de opnames namelijk een flinke ruzie gehad. Hoe schuiven ze nu al met z’n tweeën aan tafel!?

Lees ook: Omg! Ricky ziet nog een toekomst met Jaydi

Intense gesprekken

Nog voordat Bradley binnen komt gelopen zit Michael met spanning te wachten aan de tafel. De twee hebben namelijk een week voor de opnames een gigantische ruzie gehad, over een bizarre uitspraak van Bradley. In het programma Million Dollar Island heeft Bradley lopen verkondigen dat Michael vreemd is gegaan in hun relatie. Dit is volgens Michael complete onzin. “Mag ik je een knuffel geven?” Vraagt Bradley aan Michael, in de hoop het ijs te breken. Waarop Michael zegt dat hij beter kan gaan zitten. Pijnlijk… 

Michael zegt tegen Bradley dat hij beter een slok wijn kan nemen. “Er zit geen vergif in hoor”, deelt Michael mee. “Nee, was je nog niet daartoe in staat?” Vraagt Bradley en Michael antwoord met “Nee”. Awkward!

Een nieuwe daddy voor Bradley?

Het gesprek begint gelijk goed. “Ga je voor jonger of een keer iets ouder?” Vraagt Bradley. “Een keer iets ouder? Nou, veel jonger dan jij kan niet”, laat Michael weten. Toen dropte Bradley de bom: “Ik hoop het niet voor je nee, anders moet je opzoek naar een nieuwe zoon.” “Maar wil jij wel weer een papa dan?” Vraagt Michael aan Bradley. Bradley laat weten dat hij niet met iemand wil die ouder is dan 35. Waarop Michael antwoord dat de meeste mannen op 35-jarige leeftijd al vader zijn. My god, wat een drama!

Lees ook: OMG: deze realitysterren doen mee aan het nieuwe seizoen van Eating With My Ex!

De derde aflevering van Eating with My Ex: Going Dutch, is vrijdag te zien op Discovery+. Als jij nou ook niet kan wachten tot vrijdag kan je alvast even inkomen door het fragment hierboven te bekijken. Één ding is zeker; deze aflevering wordt juicy!

Bron: Discovery+Beeld: Discovery+

Must reads 👀