Celebs

Dit is het vermogen van Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes hebben wij al een tijdje niet meer voorbij zien komen. Het model heeft namelijk tijdelijk een punt gezet achter haar modellen carrière. Ze stond niet langer achter de bedrijven met wie ze samen moest werken. Stiekem denken wij dat ze voorlopig wel genoeg centjes heeft verdiend om een luxe leventje te leiden. Haar vermogen is ook zo groot, dat wij denken dat ze vroegtijdig met pensioen kan!

Lees ook: Fans weten het zeker; Lil Kleine is helemaal blut!

De carrière van Doutzen Kroes

Doutzen kennen wij natuurlijk als model voor verschillende populaire merken. Maar hoe is het allemaal voor haar begonnen?

In 2003 heeft Doutzen haar havodiploma gehaald. En niet lang daarna is ze op 18-jarige leeftijd aangenomen door Paparazzi Model Management in Amsterdam. Vanaf daar ging de carrière van Doutzen sky high! Nu kennen wij haar als één van grootste modellen. Ze heeft shows gelopen voor Versace, Gucci en natuurlijk voor Victorias’s Secret. Het is dan ook niet zo gek dat Kroes bakken met geld heeft verdiend. Zoals je al kon lezen; Doutzen is gestopt met haar modellenwerk. Of ze dit ooit weer gaat oppakken is nog onbekend. Wij hopen het!

Het vermogen van Doutzen

In het tijdschrift ‘Quote’ lees je welke mensen de grootste carrière hebben en wie er het meeste geld verdient. Onder andere Nikkie Plessen en Doutzen Kroes staan in de Quote als ‘rijkste jonge selfmade miljonairs’. Superknap!

Nikkie staat 47e in de lijst en Doutzen een plekje hoger op nummer 46. Volgens het tijdschrift hebben beide vrouwen een vermogen van -hou je vast- 28 miljoen! Van My Jewellery oprichtster Sharon Hilgers wordt haar vermogen geschat op zo’n 45 miljoen. Hoe dan?!

Lees ook: Deze gekke dingen van vroeger zijn nu bakken met geld waard

Kleine side note: om op de lijst te komen moet je minimaal een vermogen hebben van 13 miljoen euro. Ook mag je niet ouder zijn dan 39 jaar.

Bron: Linda.nlBeeld: Instagram @doutzen