Celebs

Wow: híér kun je Temptation’s Ivo en Maris al van kennen

Ivo en Maris is één van de koppels die dit seizoen de ultieme relatietest aangaan: Temptation Island. Ondanks het voor ons nieuwe gezichten waren, kun jíj ze al wel ergens van kennen. Ze hebben eerder namelijk al meegedaan aan een ander – soortgelijk – programma!

Van dít programma kun je Tempa’s Ivo en Maris al kennen

Ze hebben al eerder meegedaan aan een liefdesexperiment… Interesting.

Ivo en Maris

De 28-jarige Ivo is een vrije geest: hij leeft met de dag en denkt eigenlijk niet na over de toekomst. Dit is iets wat de 26-jarige Maris nogal dwarszit. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens het uitgaan, en ze zijn nu al 9 jaar samen. Maris wil dan ook héél graag hun toekomst plannen, maar Ivo is hier dus totáál niet mee bezig. Of zij de ware liefde voor elkaar zijn? Daar hopen ze op Temptation Island achter te komen!

Lees ook: Aha, hier herken je die ene Temptation verleidster van!

Ander reality programma

Het kan zijn dat jij de afgelopen weken met een vragend hoofd achter de televisie hebt gezeten: waar ken je Ivo en Maris nou van? Wij hebben ein-de-lijk het verlossende antwoord voor je: ze hebben namelijk al eens eerder meegedaan aan een ánder reality programma! Namelijk Free Love Paradise.

Free Love Paradise

Free Love Paradise is een Belgische show – sorry Dutchies – waarin koppels kijken of een open relatie voor hun weggelegd is. De koppels die eraan meedoen geven hun partner dus toestemming om met andere mannen of vrouwen het bed in te duiken. Maar helaas; programma gaf ze eigenlijk geen duidelijk antwoord. Ze wisten het na hun deelname nog niet helemaal zeker. Maar wat we nu wel weten is dat Ivo zich tot één dame specifiek heel aangetrokken voelt… Wij zijn héél benieuwd hoe dit zal gaan!

Bron: GraziaBeeld: Tom Cornelissen

Must reads 👀