Lifestyle

Dit is je favo smaak volgens je sterrenbeeld

Waar kunnen wij jou nou écht voor wakker maken? Een lekkere chocoladereep, een burger of een overheerlijke bak popcorn? Jouw sterrenbeeld zegt veel over je favoriete smaak. Hou jij van zoet, zout of ben jij meer van de bittere dingen? Benieuwd of je sterrenbeeld echt matcht met je favo smaak? Lees dan snel verder!

Lees ook: Dit is wat jij doet na een break up volgens je sterrenbeeld

Favoriete smaak volgens je sterrenbeeld

Elk sterrenbeeld is uniek. Ook zegt je sterrenbeeld heel veel over jou. Wist je dat het zelfs kan bepalen welke smaken jij lekker vindt? Misschien ben jij wel een echte zoetekauw, of ben je meer van de zoutige dingen. Als jij je afvraagt wat jouw favo smaak ik, zoek dan snel jouw sterrenbeeld op hieronder.

Ram

Met een Ram is het altijd raak. Je karakter is opvliegend en guess what; jouw favo smaak is dan ook pittig! Hij kan jou niet pittig genoeg zijn. Bij elk portie eten neem jij dan al bij voorbaat sambal op je bord.

Stier

Eigenlijk eet je alles op wat er op je bord ligt, maar toch is en blijft jou favo smaak iets zoets. Jij verkiest meestal chocolade boven al al het andere lekkers. Met een lekkere zoete chocoladereep met hazelnoot stukjes doen wij jou dan ook écht een plezier.

Tweeling

Ben jij een Tweeling? Dan ben jij vast meer van het pittig, zoet en zout eten! Eten jullie pittig? Jij stopt pas al je lippen in de fik staan. Een avondje een film kijken met je bestie? Jij zorgt voor de beste snack. Ook wissel jij vaak af van zoet naar zout. Lekker.

Kreeft

Als je een Kreeft iets zouts te eten geeft zoals een lekker bakje chips, dan hoor jij diegene de hele avond niet meer terug. Dit is nou écht genieten voor dit sterrenbeeld. Niets zouts in huis? Check de vriezer! Misschien ligt daar nog wel een portie bitterballen. Nog iets waar je gelukkig van wordt als Kreeft.

Leeuw

Is dit nog een vraag? Wat vindt een leeuw lekker? Een Leeuw is de baas van alle sterrenbeelden. Zij houden dan ook van pittig eten, net als hun karakter. De kans is zeer aanwezig dat een Leeuw ook gek is op mierzoete dingen. Denk aan een zuurstok, een toffee of een lekker zuurtje.

Maagd

Maagden hebben hier en daar toch wel hun favoriete eten ontdekt. Ze zijn gek op nieuwe dingen uitproberen. ‘Wat de boer niet kent, eet hij niet’, is een uitspraak die niet geldt voor een Maagd. Wat echt een favo is van dit sterrenbeeld? Umm.. patatjes, ijs of oee een lekkere cake!

Weegschaal

Het karakter van een weegschaal zou je kunnen omschrijven als lief en betrouwbaar. Het is dan ook niet zo gek dat Weegschalen dol zijn op zoete dingen. Elk snoepje vinden zij lekker, als het maar zoet genoeg is. Ook op hun brood eten ze het liefst jam. Een echte zoetekauw dus!

Schorpioen

Hot, hotter, hotst! Een échte Schorpioen is altijd on fire! Het verbaast je dan ook niet dan een Schorpioen het liefst heeeel pittig eet. Een jalapeno hakken ze regelmatig fijn om door een lekkere saus te mengen. Oeee spicy!

Boogschutter

Een boogschutter is altijd in voor een beetje avontuur. Ze zijn altijd druk bezig of ze zijn onderweg. Veel tijd om te eten is er dan ook niet. Een snelle boterham of een snelle salade wordt dan al snel in de tas gegooid voor onderweg. Een Boogschutter gaat dan ook voor bitter eten.

Steenbok

Ben jij een Steenbok? Dan weet je van jezelf dat jij best wel moeilijk bent qua eten. Jij bent niet van de zoete of zoute dingen, maar zuur of bitter vind jij weer heel lekker! Niet geheel onbegrijpelijk, een Steenbok is soms ook een moeilijk sterrenbeeld.

Waterman

Ook voor een Waterman is het erg simpel. Zij zijn niet zo basic. Een snack zoals chips of een koek vinden zij dan ook niet geweldig lekker. Zij neigen meer naar zuur en bitter. Verschil moet er wezen!

Vissen

Last but not least, Vissen. Dat jij een Vissen bent betekent niet gelijk dat jij ook gek bent op vis qua eten. Nog beter gezegd; jullie vinden zoet veeel lekkerder! En dan het liefst in combinatie met een beetje bitter. Yum!!

Lees ook: Oeh la la… Dit is de love language van jouw sterrenbeeld

Bron: fem-femBeeld: Pinterest