Lifestyle

Welk aardeteken hoort bij jouw sterrenbeeld? Check het hier!

Roos-Sanne

We hebben er allemaal al wel eens van gehoord: elk sterrenbeeld valt onder één van de astrologische elementen. Je hebt vuurtekens, aardetekens, watertekens en luchttekens. Maar wat zegt elk element over jou? En welke ben je überhaupt?

Dit is alles dat je moet weten over aardetekens

Dacht je astrologie net een beetje te begrijpen, maken wij het weer wat lastiger. Graag gedaan! 😉

Elementen

In de astrologie kennen we vier elementen: vuur, aarde, water en lucht. Elk element hoort bij een bepaald sterrenbeeld. Als je veel van hetzelfde in je birth chart hebt, kan dat specifieke element jou heel goed beschrijven. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat het nogal verdeeld is; dan zul je waarschijnlijk van alles wel íéts herkenbaar vinden! Als je nog niet weet wat je birth chart is raden wij je aan dat eerst even op te zoeken, dan zal alles net wat logischer zijn. Hier zijn speciale websites voor!

Vuurteken

Ben jij een Ram, Leeuw of Boogschutter? Congrats, dan ben jij een vuurteken! Een vuurteken houdt van zijn vrijheid, en vindt het dus niet fijn om aan gemaakte plannen vast te zitten. Ze zijn meer van het impulsieve en avontuurlijke. Daarnaast zijn ze ook heel optimistisch en vrolijk ingesteld.

Aardeteken

Stier, Maagd en Steenkbok vallen onder de aardetekens. Aardetekens zijn over het algemeen het minst zweverig, en zoeken voor alles een logische verklaring. Ze zijn nuchter en willen altijd weten waar ze aan toe zijn voordat ze ermee beginnen. Daarnaast vinden ze vastigheid erg belangrijk, en houden ze niet van vage antwoorden.

Waterteken

Surprise, surprise: de Kreeft, Schorpioen en Vissen vallen onder het waterteken ;). Dit zijn de gevoeligste tekens en volgen vaak hun intuïtie. Als iets goed voelt willen ze het doen, maar als het verkeerd voelt doen ze het absoluut niet. Anderen zullen dit waarschijnlijk niet altijd begrijpen, maar voor de watertekens is dit gewoon hoe ze het doen!

Luchtteken

De overgebleven sterrenbeelden, Tweelingen, Weegschaal en Waterman zijn luchttekens. Luchttekens staan bekend om hoe objectief en rationeel ze zijn. Ze denken goed over alles na en gebruiken bij al hun keuzes hun gezonde verstand. Impulsieve beslissingen zitten er dus niet echt in voor een luchtteken. Daarnaast zijn ze het minst intuïtief: ze hebben redenen nodig om iets wél of niet te doen.

Bron: CosmopolitanBeeld: Unsplash | Mo