Lifestyle

Dit heeft de volle maan van 16 mei voor ons in petto!

Roos-Sanne

Elke maand krijgen we weer te maken met een Volle Maan, zo ook in mei natuurlijk. Op 16 mei is er weer een volle maan mét maansverduistering! Sounds intense. Is het ook, want deze gaat nogal wat veranderingen met zich meebrengen!

Dit brengt de volle maan van 16 mei met zich mee

Het belooft een volle maan met veel bijwerkingen te worden!

Volle maan in Schorpioen

Deze maand staat de volle maan in het teken van de Schorpioen, wat nogal veel bijwerkingen mee zal brengen. Daarbij staat de zon in het teken van de Stier, oftewel de grootste tegenpool van de Schorpioen. Hierdoor zullen er wat spanningen ontstaan. Gelukkig heeft dit ook voordelen: de volle maan gaat nu namelijk transformatie, diepgang en het proberen van nieuwe dingen met zich meebrengen!

Maansverduistering

Tijdens deze volle maan krijgen we ook te maken met een maansverduistering; dit brengt nieuwe gevolgen met zich mee. Zo ben je bijvoorbeeld nog véél gevoeliger tijdens een maansverduistering, en dat on top of de emotionele rollercoaster die een normale volle maan met zich meebrengt. In de astrologie stat een maansverduistering dan ook voor een nieuw begin; een soort nieuw hoofdstuk in je leven. Hoewel het misschien lijkt alsof het allemaal vanzelf wel gebeurt, is dit zeker niet zo. Je moet je kansen wel aangrijpen, want ze gaan net zo snel weer weg als ze gekomen zijn! 

Wat zul je merken?

Het is natuurlijk nogal een lang verhaal, dus we vatten het nog even voor je samen. Omdat de zon in Stier en de maan in Schorpioen staat, kunnen er wat spanningen ontstaan. Daar bovenop komt nog een maansverduistering. In de astrologie staan maansverduisteringen voor een nieuw hoofdstuk in je leven. Dit kan natuurlijk spannend zijn, maar je moet je kansen grijpen zolang het nog kan! It’s always for the better. Kortom; waarschijnlijk zul je naast the usual weinig slaap en het hoge irritatielevel merken dat je je wat gespannener voelt, er veel dingen veranderen en je wat meer diepgang krijgt in je leven. Intens, maar positief!

Bron: CosmopolitanBeeld: Unsplash | Fredrick Filix