Celebs

Zien: Tabitha maakt geslacht kindje bekend via gender reveal op Instagram!

Roos-Sanne

Inmiddels is het al ruim twee weken geleden dat zangeres Tabitha bekend maakte dat zij en haar vriend Mauron Vlaar in verwachting zijn van hun tweede kindje! Nu hebben ze afgelopen weekend het geslacht bekendgemaakt via een gender reveal, en het gedeeld op Instagram.

Tabitha maakt het geslacht van hun tweede kindje bekend op Instagram

Naast hun dochtertje Imaya, krijgen Tabitha en Mauron nu een tweede kindje! Via Instagram maakten ze het geslacht bekend.

Zwanger

Nu ruim twee weken geleden deelde zangeres Tabitha en onwijs leuke nieuws: ze zijn in verwachting van een tweede kindje! Via Instagram deelde ze het nieuws met haar volgers. ”We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister daddy and I are patiently waiting, for all of us to be together 💜,” schreef ze bij de foto. Sindsdien deelt ze regelmatig de mooiste pregnancy foto’s ooit. Als volgers waren wij allemaal heel benieuwd naar het geslacht van hun tweede kindje; en dat heeft ze nu bekendgemaakt!

View post on Instagram
 

It’s a…

Afgelopen weekend deelde Tabitha een video van de gender reveal party, waarmee ze het geslacht van hun baby bekendmaakt. ”ITS A…. 🥺🥺🥺🥺🥺,” schrijft ze eronder. In de video zien we een rook- en confettikanon waar roze rook uitkomt. So it’s a girl! Tabitha en Mauron krijgen dus een tweede dochtertje, en first born Imaya krijgt een klein zusje. How cute! Onder de video krijgen ze veel enthousiaste reacties. Zo reageert Nienke Plas met ”Gurlsquad 💕,” en Roxeanne Hazes met ”Gefeliciteerd lieverds❤️❤️”. Daarnaast krijgt de familie van Tabitha’s volgers ook mega veel positieve reacties. En ook namens Girlscene willen wij de familie natuurlijk feliciteren!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @tabithamusikBeeld: Instagram @tabithamusik

Must reads 👀