Celebs

Monique geeft duidelijkheid: Gaan zij en André trouwen?

Zanger André Hazes is tegenwoordig een échte hartenbreker. Van Monique naar Bridget, Sarah van Soelen en Anne-Rose. Nu lijkt het erop dat André toch weer zijn plekje thuis heeft gevonden. Namelijk bij Monique en zijn zoontje André Hazes jr. Er gaan veel geruchten rond over dat de twee binnenkort gaan trouwen. Hoe zit dit? Monique geeft duidelijkheid!

Lees ook: André en Monique samen op vakantie om deze reden

Samen op vakantie

Op 5 april vertrokken André, Monique en hun zoontje naar Florida. Daar probeerde ze in alle rust te onderzoeken wat zij nodig hebben als gezin. Nu laat Monique weten dat ze een hele leuke tijd met elkaar hebben gehad op vakantie. De foto’s maken ons een beetje jaloers. Ze hebben heerlijk gegeten, gezwommen en ze zijn zelfs naar Disneyland gegaan! Toch moet Monique even haar hart luchten. Ze heeft zoveel onwaarheden voorbij zien komen, dat ze daar wel op móet reageren.

“Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen”, deelt Monique. “Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!” Okey, duidelijk!

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer weet wel beter

Monique doet er dus alles aan om de geruchten omtrent het aanstaande huwelijk uit de lucht te halen. Op Instagram deelt ze dan ook veel leuke plaatjes met André en haar zoontje. Toch lijkt Yvonne Coldeweijer wel beter te weten. “Ze willen pas vertellen dat ze samen zijn als de docu uitkomt. Het is allemaal gefilmd. Zo uitgekookt zijn deze mensen. Geloof nou maar wat ik zeg want ik heb altijd gelijk en je weet het bye.”

Lees ook: Insane: dit enorme bedrag verdient André Hazes aan zijn docu!

De afgelopen maand is bekend geworden dat André een nieuwe docu krijgt op Videoland. Het wordt een soort van real life serie. André Hazes wordt op de voet gevolgd door camera’s. Wanneer de docu op Videoland komt te staan is nog onduidelijk. Maar of Yvonne gelijk heeft, daar komen we dan pas achter. Spannend!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @moniquenoell

Must reads 👀