Celebs

Dit is de man van Nikkie Plessen!

Dat Nikkie Plessen het goed getroffen heeft is wel duidelijk. Ze gaat als een speer met haar eigen kledinglijn, ze ziet er goed uit, heeft veel volgers op Instagram en heeft een man die miljonair is. Wat wil je nog meer? Dat laatste zal je misschien verbazen, maar de twee zijn al heel lang samen. Hier kan je alles lezen over de man van Nikkie Plessen.

Lees ook: What?! Nikkie Plessen laat 7-jarig zoontje vliegend vliegtuig besturen

Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen zijn al heel lang samen

Nikkie haar carrière gaat dus superlekker! Toch is het altijd fijn om weer thuis te komen bij je familie. Wist jij dat Nikkie al sinds 2003 samen is met haar vriend Ruben Bontekoe? De twee zijn niet getrouwd. Maar Nikkie heeft eerder laten weten dat als haar vriend ooit na 19 jaar op z’n knieën zal gaan, ze ja zou zeggen. Wel hebben ze samen twee knappe kinds, Jolie en Aiden. Maar wie is de man van Nikkie Plessen nou en waar kunnen wij hem van kennen?

Miljonair

Ruben (de man van Nikkie) heeft zijn eerste miljoenen verdiend in de liftenindustrie. Dit bedrijf ging later failliet, maar hij besloot het daar niet bij te laten. Hij is directeur geweest van Armo Nederland BV. Daarna is hij sinds 2012 eigenaar en partner bij NP Fashion BV. Dat bedrijf runt hij samen met zijn partner in crime, Nikkie Plessen.

Nikkie en Ruben kochten samen een miljoenen pand in Amsterdam. Het huis wat ze overkochten van hun buren kosten hun maar liefst 6 (!) miljoen euro. Ze zijn nog steeds aan het klussen, maar de bedoeling is om er een appartement van te maken. Deze willen ze gaan verhuren voor 5000 euro per maand. Wow!

Lees ook: OMG: Tempa’s Annebel nu al een oogje op twee mannen

Hoe ziet Nikkie’s miljonair eruit?

Gek genoeg is er niet over Ruben zijn leeftijd te vinden… Nikkie daarentegen is vandaag 38 jaar oud geworden. Ruben schatten wij midden 40. Hieronder zie je een foto van Nikkie en haar lieve gezinnetje. Wat cute!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @nikkie_offcial