Celebs

Wil je zien: EOTB Shirley verft haar blonde lokken per ongeluk zwart!

Roos-Sanne

Shirley Cramer ken je waarschijnlijk in eerste instantie door haar deelname aan Ex on the Beach, maar sindsdien heeft ze zeker niet stilgezeten. Ze heeft daarna namelijk meegedaan aan Temptation Island VIPS, First Dates en Eating With My Ex. Ook staat ze erom bekend dat ze regelmatig dingen aan haar uiterlijk veranderd; maar nu is dit volgens haarzelf drastisch misgegaan!

Shirley uit Ex on the Beach verft blond haar per ongeluk zwart!

Zelf vindt ze het er vreselijk uitzien. Ze deelde het resultaat op haar Instagram Stories!

Sleutelen aan uiterlijk

Shirley is er zeker niet vies van om hier en daar een beetje aan zichzelf te sleutelen. Van fillers tot siliconen; she has had it all. Nog niet zo lang geleden ging ze dan ook van platinum blond naar wat bruiner. Daar kreeg ze veel positieve reacties op, maar kennelijk was ze er zelf niet zo blij mee. Ze wilde het donderdag namelijk opnieuw verven, maar toen is het per ongeluk zwart geworden! Zelf is ze er he-le-maal niet blij mee.

View post on Instagram
 

Zwarte lokken

Voor welke haarkleur ze wilde gaan heeft ze niet verteld, maar het was zeker niet zwart! Op haar Instagram Stories deelt ze het resultaat. ”Nou ik heb net een mental breakdown gehad want dit was niet de bedoeling. Ik heb zwart haar,” schrijft ze erbij. Later op de dag en gisterochtend plaatste ze nog een paar Stories erover. Zo vertelde ze dat ze het er dan al beter uit vindt zien. Maar helaas was dat gevoel niet blijvend; de ochtend erna plaatste ze alweer een video waar je de uitgelopen mascara onder haar ogen ziet. ”Ik heb me toch weer bedacht, ik vind het haar écht lelijk,” zegt ze.

Nou, wij vinden het er goed uitzien! Ze kan het zéker hebben.

Bron: Instagram @shirleycvcBeeld: Instagram @shirleycvc