Astrologie

Dit is wat jij doet na een break-up volgens je sterrenbeeld

break-up-sterrenbeeld

Een break up is natuurlijk nooit leuk, maar wat je doet nadat het uit is gegaan, verschilt natuurlijk per persoon. De één ligt huilend in bed, terwijl de ander in haar bad girl phase komt. Dit is dus wat jíj waarschijnlijk doet na een break up volgens je sterrenbeeld!

Dit doe jij dus na een break-up volgens je sterrenbeeld

Of het nou een break up met je boyfriend of een bestie break up is, dit is hoe jij erop zou reageren!

Ram

Jij bent ongeduldig, en hebt dus écht geen zin in heart break. Daarom ben jij waarschijnlijk binnen 3 – 5 werkdagen weer volop aan het daten ;). En groot gelijk, het is beter dan in je verdriet blijven hangen!

Stier

Self care, baby. We weten allemaal dat jij een shopaholic bent, en in deze situatie is het écht niet erg om die even naar buiten te laten. Trakteer jezelf eens lekker op nieuwe kleding, of ga furniture shopping om je huis wat vrolijker te maken!

Tweelingen

Voor jou is het belangrijk om tijd te spenderen met de mensen waar je van houdt. Probeer jezelf dus zoveel mogelijk bezig te houden met je besties en familie, want zij helpen je er geheid weer bovenop! Daarbij is het voor jou ook een enorme opluchting om erover te praten.

Kreeft

You little stalker. Waarschijnlijk heb je wat twijfels aan jezelf, waardoor je hun socials volop gaat stalken. Is er een nieuw persoon? En waarom is jouw ex wél verliefd op hun, en niet op jou? Laat het lekker los, want hiermee wordt het alleen maar moeilijker om over hem/haar heen te komen.

Leeuw

Om alles te verwerken, maak jij waarschijnlijk een indie short film. Zo krijg jij voor jezelf de closure die je nodig hebt. En onthoud; neem je tijd! Je mag er best verdrietig om zijn.

Maagd

Waarschijnlijk zul jij het pretty hard nemen. Het is voor jou heel lastig om over die persoon heen te komen, waardoor je jezelf een beetje afsluit van de buitenwereld. Ondanks je weet dat het allemaal wel goed komt, heb je nu gewoon even tijd nodig om het te verwerken. En dat is helemaal oké, natuurlijk!

Weegschaal

Jij had dit écht niet aan zien komen. Het komt dus nogal als een shock, waardoor je even geen zin hebt in de mensen om je heen. En waarschijnlijk maak – of heb je al – een playlist met allerlei heartbreak songs, om even lekker op uit te huilen.

Schorpioen

Alles draait om winnen, toch? Waarschijnlijk komen er dus allemaal wraakgevoelens naar boven, en wil je het liefst met zijn/haar beste vriend(in) naar bed, puur zodat je de break up wint. Onthoud alleen dat het hier niet om draait, en dat je je break up op deze manier waarschijnlijk niet goed gaat verwerken.

Boogschutter

Jij doet waarschijnlijk alsof je helemaal over je ex heen bent, en koppelt hem aan een vriend(in) van je. Je komt er alleen pas achter dat je er eigenlijk helemaal nog niet overheen bent zodra het te laat is. Oei! Niet zo slim.

Steenbok

Try new things: je bent nu lang genoeg met diegene geweest om te weten hoe hij/zij is, dus jij gaat met iemand totáál anders daten! Gewoon, om even te kijken hoe dat is. En hé, misschien kom je er wel achter dat diegene eigenlijk veel beter bij je past!

Waterman

Je hebt je vrijheid weer terug! Je gaat dus allemaal leuke solo-tripjes plannen: leuke vakanties, uitstapjes, noem maar op. Ondanks jij ook wel weet dat je dit in een relatie in principe ook gewoon kan doen, voelt het nu tóch wat beter. En dat is volkomen begrijpelijk, of course!

Vissen

Je móét gewoon even je gevoelens kwijt. Misschien is poëzie of een dagboek iets voor jou? Dan kun je eindeloos venten, en verwerk je op die manier je break up!

Bron: FEM FEMBeeld: Pinterest | @ali_mahalo