Films & Series

Zien: dit zijn de 4 nieuwe verleidsters in Temptation Island!

Roos-Sanne

We wisten het al vanaf het begin: in dit seizoen van Temptation Island is niks wat het lijkt. Het seizoen zit vol met verassingen: leuke en minder leuke. In de derde aflevering krijgen we dan ook al te maken met een enorme twist; er zijn namelijk nu al vier nieuwe singles bijgekomen! Dit zijn ze.

De 4 nieuwe singles in Temptation Island: dit zijn ze

Even kennismaken met de 4 nieuwe verleidsters die aan Temptation Island: Love or Leave meedoen!

Maartje

De 20-jarige Maartje komt uit Alkmaar, ze is sportief, creatief en spontaan, en ze houdt van kickboksen en paardrijden. Als beroep is ze kledingadviseur, hoe gaaf is dat? Ze is op zoek naar een betrouwbare, ambitieuze en zelfverzekerde man. Hier in Nederland weet ze alle mannen om haar vinger te wikkelen; wij zijn benieuwd of haar dit in Temptation Island ook gaat lukken!


Foto: Tom Cornelissen

Raluca

Raluca is een lieve, zorgzame dame uit Eindhoven die hóúdt van werken. Ze is werkzaam als Content Creator en doet niets liever dan reizen of koken. Daarnaast hecht ze veel waarde aan haar vrienden en familie. Ze is op zoek naar een lieve, charmante, stoere man die haar weer de vlinders kan geven die ze zo lang niet gevoeld heeft.


Foto: Tom Cornelissen

Sabine

De 24-jarige Sabine werkt bij een callcenter en is op zoek naar haar ware liefde. Zelf houdt ze van shoppen, sporten en feestjes. Ze zoekt iemand die sportief en verzorgd is en die sterk in zijn schoenen staat, maar wel een beetje bescheiden is. Gelukkig is Sabine naar eigen zeggen heel sociaal, en zal het voor haar dus niet moeilijk zijn om een praatje met de mannen te maken!


Foto: Tom Cornelissen

Talisa

Talisa is een zorgzame vrouw die houdt van reizen, koken en shoppen. Ze zoekt dan ook iemand die zelf net zo avontuurlijk is als zijzelf, maar ook iemand die betrouwbaar en zelfverzekerd is. Aangezien ze al een paar stukgelopen relaties heeft gehad, is ze nu op zoek naar de man van haar dromen. Ze hoopt dan ook dat ze een diepe connectie aan kan gaan met één van de mannen op het eiland.


Foto: Tom Cornelissen

 

Lees ook: Yes: dit zijn de koppels die meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island
Lees ook: Aha, hier herken je die ene Temptation verleidster van!

Beeld: Tom Cornelissen

Must reads 👀