Celebs

OMG: Rijk Hofman en Indigo zoenend gespot!?

Bachelor Thomas zag Indigo niet zitten. Nu begon het erop te lijken dat knapperd Rijk Hofman daar anders over dacht. “Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt”, schrijft Rijk aan Indigo. Ook Indigo draait er niet omheen; de twee hebben contact met elkaar! Als klap op de vuurpijl zijn ze nu samen zoenend gespot op een festival! OMG!

Lees ook: Juicy, hebben Indigo en Rijk Hofman contact met elkaar?

Hoe het allemaal begon

Het werd pijnlijk duidelijk voor Indigo, Thomas zag haar niet zitten. Ze kreeg dan ook geen roos bij de ceremonie en werd naar huis gestuurd. Gelukkig zijn er veel meer mannen die wel oog hebben voor Indigo. Presentator Rijk Hofman windt er dan ook geen doekjes om; hij ziet Indigo wel zitten! Dit werd duidelijk door een TikTok die de brunette heeft geplaatst. In de caption van de video stond: “Kan iemand mij oprapen”, Rijk reageerde daarop met: “Ik raap je op zolang je erna weer voor me valt.” Okay, het is duidelijk; Rijk heeft een crush!

Tijdens de reünie-aflevering van de Bachelor vraagt presentator Rick Brandsteder aan Indigo hoe het nou zit tussen de twee. “Geen commentaar”, zegt ze. Later laat ze weten dat ze wel degelijk contact hebben met elkaar. We like!

Zoenend gespot op een festival

Good news! Wij zijn klaar met speculeren, want wij weten het zeker; Indigo en Rijk zijn in love! De twee zijn gisteren samen gezien op Het Amsterdams Verbond. Ook heeft Reality.fbi een foto gedeeld waarop ze zoenend te zien zijn! Hoe wij weten dat het Rijk en Indigo zijn? Op een filmpje van Juicechannel zie je duidelijk hun gezichten + de outfits die ze dragen. In combinatie met de zoen foto is dit very obvious!

View post on Instagram
 

Lees ook: Zo goed passen Rijk Hofman en Indigo bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

De twee hebben beide nog geen statement naar buiten gebracht. Wij vinden ze in ieder geval su-per schattig en wij wensen ze alle geluk samen in de toekomst!

Bron: @reality.fbiBeeld: Instagram @rijkhofman @reality.fbi