Celebs

Zien: dit heeft Bachelor Fabrizio te zeggen op kritiek rondom spicy dates

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we te zien kregen dat Bachelor Fabrizio wel héél spannende dates had met de overgebleven deelneemsters. Hij vertelde namelijk the morning after dat hij met alle drie het bed had gedeeld op de romantic dates. Hij kreeg hierdoor nogal veel kritiek, en dit is zijn reactie daarop!

Dit is de reactie van Bachelor Fabrizio rondom alle kritiek op de romantic dates

Nadat ook Margaux reageerde op wat Fabrizio heeft uitgespookt, reageert hij nu in Grazia op alle kritiek die hij ontvangen heeft.

Romantic dates

In de één-na-laatste aflevering van de Bachelor zagen we dat Fabrizio op romantic date mocht met de overgebleven deelneemsters; dit is eigenlijk hetzelfde als de 24-uurs date die we in Nederland kennen. De ochtend nadat hij alle dates had gehad, bekende hij dat hij met zowel Sanne, als Margaux, als Madieke intiem was geweest. Natuurlijk waren de dames, maar ook de kijkers, hierdoor nogal in shock, waardoor hij een dikke bak kritiek over zich heen kreeg. Nu heeft hij voor het eerst op al die comments gereageerd!

Lingerie en géén camera’s

Als eerste geeft Fabrizio aan dat hij het vervelend vindt dat alle kijkers juist dít onthouden. ”Ik vind het een beetje spijtig dat dit is wat mensen is bijgebleven,” vertelt hij. ”Ik was daar 31 dagen met die vrouwen en logischerwijs begint er dan iets te bloeien en ga je denken: hoe zou dat zijn? Ik ben een gezonde man van dertig jaar, als er dan een knappe vrouw in lingerie naast je komt liggen en je begint te knuffelen, zonder camera’s erbij, dan gebeuren die dingen,” legt hij uit.

Eerlijkheid duurt het langst (?)

Fabrizio gaat door met dat hij eerlijk wilde zijn over wat hij heeft uitgespookt, maar dat júíst die eerlijkheid ervoor heeft gezorgd dat hij in de problemen kwam. ”Ik had mezelf een hoop misère kunnen besparen als ik met de dames had afgesproken om het niet te vertellen,” legt hij uit. ”Maar juist omdat ik gevoelens had naar Madieke toe, wilde ik me verantwoorden. Ik was het niet verplicht, want ik had geen relatie met haar. Maar ik wilde eerlijk zijn, en het is juist die eerlijkheid die me in een lastig pakket heeft gebracht.” Of hij er spijt van heeft dat hij het met heel Nederland en België heeft gedeeld, vertelt hij niet heel duidelijk. Maar het lijkt er wel op!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @fabrizio_tzinaridis