Celebs

Fans weten het zeker; Lil Kleine is helemaal blut!

Redactie

Jorik aka Lil Kleine is een echte geldspender. Hij vliegt eventjes op en neer van Ibiza naar Nederland en hij gaat elke dag luxe uit eten. Hij heeft zelfs eens laten weten dat hij nog nooit zijn eigen keuken heeft gebruikt. Maar goed, het is niet geheel onbekend dat Lil Kleine flink gecanceld is. Hoe komt hij nu nog aan zijn geld? Fans denken nu steeds vaker dat Jorik misschien wel helemaal blut is!

Lees ook: OMG: Jaimie en Lil Kleine gespot op dezelfde bruiloft!

Jorik is gecanceld

Sinds de mishandeling van zijn ex vriendin Jaimie Vaes in februari, is Jorik helemaal gecanceld. Dj’s draaien hem niet meer op de radio en hij treedt zelden meer op. En met zo’n geldsmijter als hem is het geld zo op. Het lijkt alsof Jorik het allemaal is vergeten. De mishandeling en de vele rechtszaken. Maar wij denken stiekem dat Jorik wel voelt dat hij zwaar ‘de pineut’ is. Hij verdiendde net zóveel geld, maar nu is daar bijna niets meer van over!

Niets is wat het lijkt…

Denk je aan Lil Kleine, dan denk je aan; ‘Drank & Drugs’ feesten en geld verspillen. Toch is niet alles wat het lijkt. Jorik is nu voor een maandje in Thailand geweest om daar ‘aan zichzelf te werken.’ Omdat hij nu weinig boekingen krijgt gaat het helemaal niet zo lekker financieel.

Lees ook: Zo zag Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes er vóór alle ingrepen uit

PureLuxe heeft laten weten dat Jorik helemaal niet zoveel geld heeft, terwijl dat wel zo lijkt. Ook is de rapper gezien op het vliegveld van Eindhoven. Dan denk je misschien, ‘dus?’ Nou, dat vliegveld is een stuk goedkoper dan Schiphol! Ook verbleef hij niet in een pracht villa in Ibizz. Hij verbleef namelijk bij zijn vriendinnetje Estelle Cruijff. Na ja, een pracht villa is het wel, maar dat zal hij niet zo snel toegeven. Is het dan toch allemaal schijn?

Bron: Gloednieuw.nlBeeld: Man Man