Films & Series

OMG: Tempa’s Annebel nu al een oogje op twee mannen

Het sappige nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog maar net begonnen, maar het wordt nu al spannend! In de Dominicaanse Republiek proberen 4 stelletjes te ontdenken of zij wel écht de ware zijn voor elkaar. Maar het wordt al duidelijk, niet iedere relatie zit goed in elkaar…

Lees ook: Heftig: Toddlers and Tiaras Kailia Posey, plotseling overleden

Letterlijk en figuurlijk opzoek naar de liefde

Bij elk nieuw Tempation Island seizoen hopen wij op veel juice. Toch is dit niet helemaal het doel van de programmamakers. Zij hopen juist dat de kandidaten echt elkaar opzoeken en elkaar beter leren kennen. Nou Annebel is al lekker op weg! Ze mist haar vriend René super erg, maar gelukkig kan ze steun zoeken bij Hans.

Hans pakt Annebel helemaal in. Met zijn woorden zie je hoe Annebel steeds meer naar hem toe trekt. De reden waarom is een beetje weird. Ze herkent bepaalde trekjes van René in Hans! Ze voelt zich steeds meer aangetrokken tot hem. “Met de één kun je beter praten dan met de ander. Je voelt gewoon dat het goedzit”, deelt ze. Dit kan wel zo zijn, maar René dan?

Very dangerous

Annebel voelt het dan wel goed aan. “Je bent echt gevaarlijk”, zegt ze. Als Hans besluit weg te lopen stopt ze hem zelfs. “Kom gewoon gezellig. Je maakt mij kapot, je bent mijn ondergang.” Oeii… Maar wat denk je? Het wordt onze Hans een beetje te veel. Hij is nogal vol van zichzelf en denkt dat hij binnen 48 al helemaal ‘in iemands hoofd’ zit. Annebel is niet zo van dat kleffe gedoe. Ze laat hem dan ook weten dat ze het liever niet wil hebben en ze vraagt hem te stoppen. Hansie barst in tranen uit. Sneu

Lees ook: Love Island-Aleksandra vertelt juicy details over relatie met Denzel

Je verdraait je woorden

Annebel is het inmiddels wel zat. Als hij een vraag aan Annbel stelt, vult hij het met zijn eigen antwoord in. Als ze dan antwoord geeft is het nooit goed voor hem. “Dan denk ik: ik geef jou een antwoord en dan probeer je dat om te draaien naar iets wat jij wil horen. Dat vind ik niet fijn.” Aldus Annebel. Toch hebben wij wel een beetje medelijden met Hans. Nadat zijn tranen gedroogd zijn, laat hij weten dat hij graag klaarstaat voor Annebel. “Mijn emotie ontstaat vooral omdat ik haar struggle, verdriet en misschien wel pijn voel.” Wel lief van hem.

Maar Hans weet niet dat er karpers op de kust liggen. Annebel flirt niet alleen met hem, maar ook met verleider Ramon. Ook voor hem voelt zij aantrekkingskracht. Spannend hé? Hoe dit afloopt kan je donderdag weer zien in een nieuwe aflevering op Videoland.

Beeld: RTL

Must reads 👀