Celebs

OMG: wat speelt er tussen Bachelors Fabrizio en Maureen?

Roos-Sanne

De afgelopen maanden hebben we dubbel kunnen genieten: de Bachelor Nederland én België kwamen namelijk tegelijk uit! We hebben inmiddels gezien dat Maureen niet de laatste roos van de Nederlandse Thomas wist te bemachtigen, en dat Fabrizio en zijn winnares Madieke niet meer samen zijn. Nu lijkt het erop dat Fabrizio en Maureen samen iets aan het doen zijn!

Zien: what’s going on met Maureen en Fabrizio?

Op de Instagram van RTL Boulevard lijkt het er namelijk op dat er iets tussen de twee speelt; maar wat?

Instagram post

Eerder vandaag plaatste het Instagram-account van RTL Boulevard een foto waar wij héél graag uitleg over willen. Op de foto zie je namelijk de Beglische Bachelor Fabrizio samen met de knappe Maureen die meedeed aan het Nederlandse seizoen van de Bachelor! Ze zitten naast elkaar met een glaasje champagne, en ze lachen wel héél leuk naar elkaar… Wat speelt er tussen de twee? ”Wat gebeurt hier? 👀 Houd morgen onze site en socials in de gaten,” schrijft RTL erbij. Wij zijn mega benieuwd!

View post on Instagram
 

Speculaties en reacties

In de reacties van de post wordt – natuurlijk – volop gespeculeerd. Onze eerste gedachte ging naar: ”OMG, zijn Maureen en Fabrizio aan het daten?”, maar dat lijkt niet heel waarschijnlijk, vooral omdat Fabrizio met runner up Margaux schijnt te daten. Gelukkig zijn er genoeg andere speculaties! Zo schrijft iemand: ”Ik denk dat Maureen de nieuwe Bachelorette is 😄”, maar zegt een ander: ”Vast wel niets wat het op lijkt 😉”. Wat denk jij dat hier aan de hand is?

Bron: Instagram @rtlboulevardBeeld: Instagram @rtlboulevard