Lifestyle

Deze tv is groter dan jouw woonkamer en is nu te koop!

Doe je ogen dicht en beeld je in: Je zit heerlijk cosy op de bank met een dekentje. Je hebt een bak met popcorn in je handen en je kijkt jouw favo film op een megascherm! Dit klinkt heerlijk, right? Er is nu een huge scherm te koop op de website van LG. Dit scherm heeft wel 325 inch! Moet jij eens nagaan hoe ontzettend groot dit is.

Lees ook: Wait, what? André Hazes en Monique einde dit jaar trouwen op televisie!

Een strijd om de grootste televisie

Het lijkt wel een onderlinge competitie. Wie heeft de grootste tv? In series zoals de ‘Selling Sunset’ zien wij ook de grootste schermen voorbijkomen. En wij moeten toegeven, we zijn een klein beetje jaloers. LG heeft de grootste schermen overtroffen en heeft dus nu een nog grotere tv op de markt gebracht. De grootste televisie uit hun huidige collectie is wel 8,26 meter! Wow! Ook heeft het dus 325 insh, wat de kwaliteit van het tv-scherm nog scherper maakt.

De collectie van LG bestaat dus uit verschillende 2K, 4K en 8K schermen. Dit is echt heel iets anders dan jij thuis hebt staan. De Dual4K klinkt niet alleen spectaculair, maar dat is hij ook! Deze heeft maar liefst 393 inch! Hoe dan!? Deze tv is dan ook breder dan hij lang is, maar is dat ook niet waar het allemaal om draait? Het scherm wordt door LED’s verlicht. Dit zorgt ervoor dat jij nog lekkerder televisie kan kijken met scherp beeld en mooie verlichting!

Geen koopje

Wie wil nou niet een eigen thuisbioscoop creëren? Wij in ieder geval wel! Maar umm… hoe veel gaat dat ons kosten? Als eerst ga je naar de site van LG. Daar kan je een formulier invullen om in contact te komen voor het apparaat. Om überhaupt in contact te komen, moet je wel wat geld op zak hebben. De mooiste schermen kosten namelijk meer dan 1 miljoen euro! Hallelujah… Ga je voor een wat kleinere versie? Dan hangt er een prijskaartje van 70.000 dollar aan. Dit is zo’n 66.554 euro. Waarom de tv’s zo duur zijn? Ze worden voor de klant op maat gemaakt. Daar zit een hoop geld en tijd in. Dus wil je zo’n mooi scherm in je huis hebben hangen, dan wordt het tijd om te sparen!

Lees ook: Oei: expert van Married At First Sight doet boekje open over de intenties van Joep

Bron: Man ManBeeld: Pinterest