Celebs

Zien: Tortelduifjes Thomas en Merel hebben het erg gezellig samen

Ahh, smelten jullie ook nog steeds weg als jullie terugdenken aan de reünie-aflevering van De Bachelor? We kregen te horen dat Thomas en Merel elkaar echt hebben gevonden en vijf maanden na de opnames nog steeds smoorverliefd zijn. Nu het woord naar buiten is gebracht, is het eindelijk zover; daten in het openbaar! De tortelduifjes delen nu al de schattigste foto’s en filmpjes op Instagram.

Lees ook: OMG: Zijn Thomas en Merel nog samen?

Tot over hun oren verliefd

In de reünie-aflevering van De Bachelor werd het wel duidelijk. De twee stralen van geluk! Merel laat weten dat zij helemaal gelukkig is met Thomas. “Op dit moment ben ik echt zeker van ons. Hij is de persoon met wie ik het liefst ben. Ik vind Thomas in het echte leven nog veel leuker dan in Mexico.” Aldus Merel. Ook Thomas kan zijn geluk niet op. “Af en toe zit ik naar haar te kijken en denk ik: ja, ze is wel echt knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze van mij is. Dat is onwerkelijk.” Wij vinden de twee hartstikke lief samen!

Lees ook: Zo goed passen Thomas en Merel bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

Groot geheim

Pas vijf maanden nadat de serie is opgenomen kwam het programma op tv. Dit betekent dat de uitslag geheim moest blijven. Thomas en Merel waren super verliefd, maar hoe hou je dat zolang voor je? De twee hebben er samen het beste van gemaakt. Ze gingen in het geheim daten. Dat betekent stiekem samen op de bank een filmpje kijken, afreizen naar het buitenland en zelfs met pruik op een rondje buiten lopen! 

De uitslag is inmiddels bekend; Thomas en Merel zijn nog steeds erg verliefd. Dat betekent dat ze niet langer in het geheim hoeven daten. De twee genieten hier dan ook vol van. Op de Instagram van Merel zien wij al wat schattige foto’s voorbijkomen. De twee zijn samen in Parijs geweest, en ook lijkt het erop alsof zij samen kerst hebben gevierd. How cute!

Daten 

En nu ze eindeijk naar buiten mogen samen, neemt Thomas Merel voor hun eerste avondje in het openbaar mee naar een wel heel romantische plek. Samen op de fiets vertrekken ze richting een hotel in Amsterdam waar Merel helemaal door haar lover in de watten wordt gelegd. Wij kunnen niet wachten om de rust van hun liefdesavontuur op de voet te gaan volgen via hen socials. 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @merelbeks

Must reads 👀