Celebs

OMG: Jaimie en Lil Kleine gespot op dezelfde bruiloft!

We weten allemaal wel dat er een grote rel speelt tussen Jaimie Vaes en Jorik, aka Lil Kleine. De rapper heeft Jaimie een tijd geleden uit de auto getrokken en haar ernstig mishandeld met de autodeur. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de twee een contactverbod hebben. Toch waren ze beide aanwezig op dezelfde bruiloft. Hoe zit dit?

Lees ook: Zien: Jaimie Vaes deelt geheime videoboodschap naar ex Lil Kleine

Contactverbod, maar toch samen op een bruiloft

Na de mishandeling hebben de twee weinig contact met elkaar gehad. Ze hebben dan ook een contactverbod gekregen. Dat houdt in dat de twee elkaar niet mogen opzoeken en elkaar niet mogen spreken. Toch zijn ze nu samen gezien op dezelfde bruiloft. Ze waren allebei aanwezig op de bruiloft van Vincent van Trier en Cilem Tunc. De bruiloft duurt drie dagen. De bedoeling was dat Jaimie aanwezig zou zijn op dinsdag tijdens de cocktailparty en Jorik op woensdag, tijdens het grote feest. Hij is daar zelfs gaan optreden. Wat blijkt? Volgens één van de gasten zijn ze elkaar tóch tegen het lijf gelopen!

De twee hebben door het contactverbod bijna geen contact meer gehad. Jaimie heeft eerder al laten weten dat zij het beste wil voor hun zoontje Lío. Het moet dan ook vast even schrikken zijn geweest toen ze elkaar weer zagen op de bruiloft.

Jaimie is weggestuurd

De bedoeling was dus, dat de twee op andere momenten aanwezig zouden zijn op de bruiloft. Hoe zijn ze elkaar dan toch tegengekomen? Door het contactverbod was het nodig dat één van de twee de bruiloft moest verlaten. Uit geruchten blijkt dat Jaimie zelfs is weggestuurd! 

Lees ook: What? De Tinder Swindler heeft het gezellig gehad met Lil Kleine op Ibiza

Jaimie werd weggestuurd omdat Lil Kleine ging optreden op de bruiloft. Dit was het eerste optreden van Jorik na de incidenten. Heftig joh!

Bron: RealityFbiBeeld: Instagram @jaimievaes