Celebs

Wait, what? André Hazes en Monique einde dit jaar trouwen op televisie!

Afgelopen week kwamen de geruchten naar buiten dat André Hazes en Monique weer terug bij elkaar zouden zijn én getrouwd waren in Vegas. Hoewel ze níét getrouwd zijn, kunnen lijkt het er sterk op dat het stel weer terug bij elkaar is! And rumor has it dat ze nog vóór het eind van dit jaar gaan trouwen… En de wedding uitgezonden wordt op televisie!

André en Monique terug bij elkaar; bruiloft wordt volop gepland

De twee werden heel verliefd gespot in Disneyland Orlando: het lijkt erop dat ze weer helemaal happy together zijn!

Samen op vakantie

André en Monique zijn nu al een tijdje samen met hun zoontje Dré in Amerika, voor een familievakantie. Het doel van deze vakantie was zodat André en Monique konden uitzoeken welke vorm zij nu het beste aan kunnen nemen voor hun familie. Dit lijkt gelukt, want er gaan nu al een tijdje geruchten dat ze terug uit Amerika komen als stel! Ook leek het er even op dat ze getrouwd waren in Vegas, maar dat schijnt niet waar te zijn. Wel zijn de twee smoorverliefd gespot in Disneyland in Orlando, wat voor ons alleen maar bevestigd dat ze weer samen zijn. Cute!

Trouwen op televisie

Volgens zowel LifeOfYvonne én Instagram-account @realiti.fbi gaan Monique en André nog vóór het eind van dit jaar trouwen. Ze zijn nu dus druk bezig met het plannen van die wedding. Volgens Reality FBI zouden ze hun bruiloft zelfs uitzenden op televisie! Maar of hiermee ook daadwerkelijk televisie of André Hazes’ docu wordt bedoelt, weten we niet. Wij hopen in ieder geval dat we elke seconde mee mogen krijgen!

Bron: Life Of Yvonne | Reality FBI

Must reads 👀