Travel

Deze 5 vakantiebestemmingen zijn supermooi én betaalbaar!

Reizen is natuurlijk helemaal geweldig: lekker relaxen en je ”normale” leventje even achterlaten. Je portemonnee vindt het alleen wat minder fijn! Reizen kan namelijk nog best wel duur zijn. No worries, daar zijn wij voor ;). Dit zijn 5 prachtige, betaalbare vakantiebestemmingen die je wil bezoeken!

5 prachtige én betaalbare vakantiebestemmingen waar je naartoe wil!

Wij weten al waar ons volgende tripje naartoe gaat ;).

1. Dubrovnik

Als je op zoek bent naar een stad aan de zee, waar je dus lekker cultuur kan snuiven maar ook gewoon aan het strand kan relaxen, is Dubrovnik dé perfecte bestemming! Dubrovnik is de hoofdstad van de provincie Dubrovnik-Neretva, en ligt helemaal in het puntje van Kroatië. Het is er super betaalbaar en de omgeving is prachtig!

View post on Instagram
 

2. Straatsburg

Straatsburg is een stad in Frankrijk vlakbij de Duitse grens. Omdat het zo dichtbij de Duitse grens ligt, is het stukken goedkoper dan Parijs bijvoorbeeld. Daarbij kun je gewoon in je auto stappen, en ben je er dezelfde dag nog. Lekker croissantjes eten en Franse wijn drinken, heerlijk!

View post on Instagram
 

3. Boedapest

Veel mensen denken bij Boedapest niet direct aan een lekkere zomerse vakantie. Toch zijn de temperaturen in het hoogseizoen écht wel goed te doen! Met temperaturen rond de 30° klagen wij niet hoor. Lekker goedkope drankjes doen op het terras en zonnen aan het meer; wat heb je verder nog nodig?

View post on Instagram
 

4.Tallinn

Hou je niet zo van toeristen die voor je voeten lopen en de Nederlandse taal op elke hoek van de straat horen? Dan is Tallinn waarschijnlijk perfect voor jou! Tallinn is de hoofdstad van Letland, waar je heel veel cultuur terug kan vinden. In de zomer is het ook prima te doen: met een gemiddelde temperatuur van 25° zeuren wij niet, hoor!

View post on Instagram
 

5. Lissabon

Op vakantie willen we eigenlijk het liefst alles in één: zon, zee, strand en cocktails. Lissabon is daarvoor de perfecte stad! Daarnaast is het ook nog super goedkoop. Dus… Vliegtickets al geboekt? 😉

View post on Instagram
 

Bron: FEM FEMBeeld: Unsplash | Cosmic Timetraveler