Films & Series

Shocking! Zo lang duurt een rozenceremonie van De Bachelor

Elke week keken wij weer uit naar een nieuwe rozenceremonie. Wij zaten meestal op het puntje van onze stoel; moet je nagaan hoe spannend het was voor de dames zelf. Nu blijkt dat de dames vaak ook veel geduld moesten hebben voor de uitslag. Zoveel geduld, dat wij allang waren afgehaakt. Het is dan ook schokkend hoelang zo’n rozenceremonie van De Bachelor duurt.

Lees ook: What? Maureen na opnames de Bachelor nog in contact met Thomas!

Bachelors rozenceremonie

Wij hebben echt genoten van De Bachelor seizoenen. De Belgische versie zat vol met juice, terwijl onze Nederlandse Bachelor écht verliefd werd. Alles leuk en aardig, maar er werden natuurlijk ook dames naar huis gestuurd. Dit gebeurt tijdens de rozenceremonie. De dames werden één voor één naar voren geroepen om hun roos op te halen. Uiteindelijk bleven er dan twee dames over, waarvan er één zonder roos naar huis werd gestuurd. Zo’n rozenceremonie op tv duurt hooguit vijf minuten. Maar hoelang deden ze hier in het echt over?

Madieke, de winnares van de Vlaamse versie heeft in een gesprek met LINDA. een boekje opengedaan over deze rozenceremonies. De uitspraken die zij deed, waren nogal schokkend. Een rozenceremonie zou namelijk heel lang geduurd hebben!

Tijden van de ceremonie

Op tv zagen alle dames er tiptop gestyled uit. Je zou denken dat het visagie gedeelte lang zou duren. Dit omdat iedereen een andere mooie look moest hebben. Madieke heeft laten weten dat zij dit het minst leuke vond aan haar deelname. Het duurde zo lang! De gemiddelde rozenceremonie duurde wel drie (!) uur. “Iedereen had pijnlijke voeten.” Laat Madieke weten.

Lees ook: Dit is de winnares van de Bachelor Nederland

Toch voelde ze zich niet compleet ellendig. Ze vond het ergens nog wel grappig. “De productie vroeg hoe het me lukte om te blijven lachen. Ik had ook pijnlijke voeten in Nederland kunnen hebben, zei ik. Dan heb ik ze toch liever in Griekenland.” Wij snappen dat volledig, maar drie uur? Dat vinden wij wel écht te lang!

Bron: GraziaBeeld: Videoland