Celebs

Binnenkijken bij Rachel Hazes: huis met sauna én zwembad!

Roos-Sanne

De Hazes-familie heeft geld, daar kunnen we natuurlijk niet omheen. In 2020 werd het vermogen van Rachel Hazes geschat op zo’n €5 miljoen! Het zal je dan vast ook niet verbazen dat ze in een groot en duur huis woont. Dit is hoe haar huis eruitziet!

In dit superluxe huis woont Rachel Hazes

Ze woont in Mijdrecht; nog geen uur rijden van de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Daarnaast heeft ze ook nog een zwembad en sauna. Jealous!

Centrum van Mijdrecht

Rachel woont in het dorpscentrum van Mijdrecht. Ze kocht haar huis voor €540.000,- met een vraagprijs van €535.000, ze heeft er dus ongeveer €5.000 meer voor betaald. Ze heeft 208m² aan ruimte en zes kamers, waaronder één badkamer en vier slaapkamers. Haar huis heeft een paar superluxe aspecten: zo heeft ze een binnenzwembad én een sauna! Heerlijk! Ook heeft ze een dakterras, een tuin van 180m² en een garage waar ze haar auto mooi in kwijt kan.

Lees ook: Zien: in deze villa woont Anna Nooshin

Grote steden

Nog een voordeel aan haar woning: Mijdrecht ligt lekker tussen 4 grote (shop-) steden in! Ze is namelijk binnen 40 minuten in Amsterdam of Utrecht, en binnen een uurtje in Rotterdam of Den Haag. Ze kan dus eigenlijk alle kanten op. Daarbij zijn de huizenprijzen in een dorp zoals Mijdrecht natuurlijk lager dan in één van die steden; daarmee bespaard ze flink wat geld! Smart move. 😉

Kijk op de website Bekende Buren voor meer foto’s van de woning!

Lees ook: Binnen kijken bij Romee Strijd: haar nieuwe appartement in Zoetermeer

Bron: Bekende BurenBeeld: Instagram @rachelhazes