News

Wait, what? BN’ers krijgen betaald om te posten over docu Anna Nooshin

The word is out: Anna Nooshin heeft haar eigen documentaire! Sinds vorige week is ‘ie eindelijk te zien op Prime Video. Wij zijn dus ook niet verbaasd dat al onze favoriete BN’ers zoals Fred van Leer en Monica Geuze over plaatsen. Maar… nu lijkt het er dus op dat ze daar betaald voor krijgen!

BN’ers krijgen betaald om docuserie van Anna Nooshin aan te prijzen!

Kennelijk worden BN’ers dus benaderd om hun mening te geven en te plaatsen over de docu, en staat daar een vergoeding tegenover!

ANNA: STATUS

Anna’s documentaire heet ANNA: STATUS en laat het verhaal van Anna Nooshin zien. Ze vertelt over haar jeugd en moeilijke periodes, maar ook over hoe haar leven nu is. Het is dus een hele rauwe, eerlijke docu over haar leven, en dat is iets wat wij als volgers natuurlijk heel leuk vinden om te zien. Sinds 29 april kunnen we de docu kijken op Prime Video.

BN’ers betaald om te posten

Wij hadden eigenlijk verwacht dat de docu het uit zichzelf al heel goed zou doen; dat er geen betaalde samenwerkingen voor nodig zouden zijn. Maar kennelijk is dit niet het geval. Het lijkt er namelijk op dat Prime Video BN’ers betaald als ze erover schrijven! Zo plaatste Fred van Leer een Story over de docu waarin hij zegt dat hij het heel mooi vindt. ”Nou is Anna natuurlijk wel een vriendin van mij, dus ik dacht: ik weet wel veel, maar dit verhaal wist ik niet,” vertelt hij. Maar als je goed kijkt zie je in hele kleine lettertjes ”#ad” in beeld staan. Deze hashtag wordt gebruikt wanneer BN’ers en influencers betaalde promoties doen.

Daarnaast is Monica Geuze ook benaderd door Prime Video om er iets over te schrijven. ”Hoewel ik Anna al jaren ken en vaak in situaties zoals deze foto, heb ik door de docu zo’n andere kant van haar gezien,” zegt ze over de documentaire. En je raadt het al; ook Monica schrijft ”partner” bij het bericht.

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @annanooshin

Must reads 👀